dinsdag 14 januari 2020

Sigma s2u hoogglans

Sigma S2U Satin, Nova Allure en primers koop je voordelig bij VerfonlineXl. Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. Bent u op zoek naar Sigma S2U Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.


Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Sigma S2U Allure Gloss is de makkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste buitenlak met de beste glans.


Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product.


Sigma s2u hoogglans

Sigma s2u gloss OMSCHRIJVING Sigma S2U gloss is een mooie hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van oplosmiddelen. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en.


Het product laat zich makkelijk verwerken en droogt ook goed bij lage temperaturen. Bovendien kun je de verf makkelijk reinigen, om die zo lang mogelijk mooi te houden. Sigma S2U Nova Gloss is de krachtige, kras- en slijtvaste hoogglans lak op waterbasis van Sigma.


Sigma s2u hoogglans

Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren, de trap en andere houten delen. Hoogglans (High Gloss) De beste keuze om de (buiten)kozijnen en (buiten)deuren mee te schilderen. Deze verf van Sigma biedt de beste bescherming tegen de belangrijke invloeden van het weer.


Jarenlang zo min mogelijk omkijken naar het schilderwerk. Binnen het assortiment van Sigma verf benieuwd naar de populaire producten? Sigma introduceert de beste hoogglanslak voor buiten met jaar garantie. Tot nu toe was dit maximaal acht jaar. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans.


SIgma S2U Gloss is dan ook de topper als het om aflakken gaat. Het is een zeer duurzame oplosmiddelhoudende lakverf in hoogglans. De verf is uitstekend geschikt voor 4-seizoenenonderhou om er heel het jaar door gebruik van te maken. Een mooie hoogwaardige keuze, die we natuurlijk kunnen mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


De genoemde S2U Allure versie van Sigma is best duur en de beste verf van hen. Als alternatief hebben ze ook de Rapid Gloss en de Nova Gloss. Die twee zijn iets minder van kwaliteit maar zeker ook goe het smeert.


Bestel direct online op verfwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts