vrijdag 17 januari 2020

Vanille geurstokjes

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Volatile Vanille ml voor 21. Bekijk ons unieke assortiment geurstokjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken. Een flesje met geurstokjes (huisparfum) in de geur vanille tonka. Het flesje zit verpakt in een vrolijk doosje.


Maison Berger geurstokjes Vanilla Gourmet kopen? Vanille Gourmet is een enigszins vol parfum dat opent met de sensuele geur van rum en de melkachtige zoetheid van steranijs.

De vanilleachtige, gourmand hartnoot begeleidt de complexe geur van vanillelikeur. De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat je er omkijken naar hebt.


Luxe cadeau bij een minimale besteding Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis. HEMA heeft geurkaarsen en geurstokjes in verschillende geuren. Daarmee creëer je sfeer en laat je iedere kamer in huis lekker ruiken. Een geurkaars kan rustgevend werken, of juist verkwikkend.


Ze geven niet alleen een heerlijke geur af, maar zien er ook nog mooi uit. Je zet de stokjes neer en je hoeft verder niets te doen. De stokjes absorberen de vloeistof en verspreiden een heerlijke geur in jouw huis. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur.


Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Vanille ( Vanilla plantifolia) Weinigen onder ons zullen weten dat de Vanille behoort tot de famillie van de Orchideeën.

Deze geurstokjes uit de True Moods collectie hebben een klassieke rijke en vooral romige vanille geur. Toch als je prachtige bloem goed bekijkt is het niet zo vreemd. Tot enkele honderden jaren terug kwam plant met zijn prachtige gele ééndagsbloemen alleen voor in Mexico. Glazen flesje met geurstokjes. Van het Franse merk Les Lumières du Temps.


Er zijn ook kaarsen, roomspray, geurparels en parfumolie. Verspreid tot wel weken een aangename geur in huis. Varieer met het aantal sokjes om de gewenste intensteit van de geur te bereiken.


Geurwalhalla is de online winkel voor huisparfum, wellness en verzorging. Veelal zijn de producten op natuurlijke basis en liefst biologisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts