vrijdag 24 januari 2020

Sissel plus kussen

Sissel plus kussen

Koop sissel kussen online. Veilig, snel en aan huis geleverd! Inclusief aanpasbaar onderkussen. Bestel online bij FysioSupplies met de beste prijsgarantie! Heeft u een vraag over een van onze producten?


Neem alstublieft contact met ons op! Het ergonomisch hoofdkussen zorgt voor een goede ondersteuning en zorgt voor een goede nachtrust. De Sitfit versterkt de spieren in rug, onderlichaam, benen en voeten. Het gebruik van dit kussen wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten.


Het kussen is overal en op elke stoel te gebruiken. De Plus kussen bevat de Vario Pad welke gemakkelijk de hoogte van het kussen kan aanpassen. Comfortabel en gezond slapen? Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Sissel plus kussen

Sissel Sitfit Plus Seat Cushion. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Met de ronde zijde naar voren neemt u een actieve houding aan en worden de spieren in uw rug zonder verdere inspanning versterkt. Het bevordert een actieve en ergonomische zitpositie en ontlast de rugwervels.


Het zitkussen optimaliseert dus uw zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. Hierdoor gaat u automatisch rechter zitten. Gymnastic Exercises, sissel , SitFit Plus.


This video is unavailable. Het originele, in hoogte instelbaar orthopedisch hoofdkussen. Door de uitneembare vario-inleg is het kussen geschikt voor zowel smalle als brede schouders. De ronde zijde naar voren zorgt voor een actieve houding tijdens het zitten. Dit biedt meer stabiliteit.


Wanneer u een actieve zithouding aanneemt, gaat u rechter zitten en versterkt u automatisch de spieren in uw rug en onderlichaam. Zo bent u verzekerd van een gezonde nachtrust. Voordeel van een los dynamisch kussen is het feit dat u kunt afwisselen tussen een actieve houding met het SitFit Plus zitkussen en een minder actieve houding zonder het kussen bij activiteiten waarbij u meer steun van uw stoel nodig heeft.


Sissel plus kussen

Alle SISSEL - kussens bieden specifieke ondersteuning voor de lagere cervicale wervelkolom. De gehele schouder- en nekzone wordt goed ondersteund. Het unieke kussen schuift tussen de schouder en de wervelkolom en vult de ruimte hiertussen op, waardoor de wervelkolom zachtjes in de anatomisch correcte positie wordt gedwongen. De medisch gekeurde kussens voor een optimaal slaapcomfort! Dit kussen zorgt voor betere nachten, vermindert snurken en nek-, en rugklachten!


Deze hoofdkussen van Sovnt word ook wel een gezondheidskussen genoemd en is geschikt voor ieder lichaamsformaat en gewicht. Snel, veilig en discreet aankopen! Bekijk ons ruim assortiment aan geneesmiddelen en gezondheidsproducten en bespaar op al uw.


Hoe harder het kussen , hoe actiever de zithouding. Het nippeltje van de pomp zit in het zwarte handvat. Druk het kussen een beetje bol. Dit geeft de perfecte ondersteuning aan de rug en zorgt voor een rechte zithouding.


Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. U gaat automatisch rechter zitten. Draait u de SitFit Plus om dan kunt u langdurig op de SitFit Plus zitten en worden uw dijbenen extra ondersteund voor meer stabiliteit. Drukverdeling naar wens te regelen. Een schuin oplopende rand zorgt voor een goede positionering van de schouders bij zijligging.


Sissel plus kussen

De ventilatiekanalen zorgen voor een goede afvoer van de warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts