donderdag 16 januari 2020

Sigmulto metallic satin

Sigmulto metallic satin

Voor 17:besteld is morgen in huis! Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. GEBRUIKSDOEL Decoratief schilderen van steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het overschilderen van oude (structuur)muurverflagen en glasweefselbehang. Zijdeglanzende decoratieve watergedragen wandafwerking met metallic effect voor binnen.


Sigmulto metallic satin

Het decoratief afwerken van wanden in hotels, winkels, theaters, show-rooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. Die zorgen onder invloed van dag- en kunstlicht voor een verassende reflectie in het interieur. De kleuren kunnen veranderen door de vorm van de ondergrond.


Zo beïnvloeden gebogen en ronde vlakken de kleurtonen. Beschikbaar in kleuren, wat dit concept uniek maakt op de Belgische markt. Geeft een prachtig glinster effect naargelang de ondergrond (gladde muurverf, Kwartstone , Glasweefsel of schildersbehang).


Daarom dienen hoge eisen gesteld te worden aan de vlak- en gladheid van de ondergrond. De verf is verkrijgbaar in reflecterende metaalkleuren die het licht op verrassende wijze weerspiegelen in het interieur. SIGMULTO METALLIC SATIN KLEUR is een decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van kunstharsdispersie.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wij hebben ook in ons assortiment: Sigma sigmulto metallic satin kleur 2. Beoordeel de service van Sigma. IP adres en eventueel overige informatie die ik.


Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel. Metallic , watergedragen, zijdeglans muurverf. Nie dopuci do przedostania si wody z gaszenia poaru do sieci wodnej lub kanalizacji. Sigmulto Effino Supermatt verleent een stijlvol karakter aan woningen en representatieve ruimten.


Sigmulto Aquasphere Matt is een sterke, watergedragen wandafwerking. Het geeft ruimtes een uniek decoratief karakter. Het effect is afhankelijk van de applicatiemethode.


Bij spuitapplicatie krijgt u een spateffect en bij kwastapplicatie een karakteristiek veegeffect. Vooral bij grotere projecten is vanuit economisch oogpunt spuitapplicatie. Door de werking van licht of kunstlicht, geeft de reflectie van de metallic kleur een verassend effect in een interieur.


Ook de vorm van de ondergrond is van grote invloed op de kleur. Zo ontstaan op gebogen en ronde vlakken veranderlijke kleurtonen. REACH), Anhang II, abgeändert gemäss Verordnung (EG) Nr.


Sigmulto metallic satin

Im Brandfall den Ort des Geschehens umgehend abriegeln und alle Personen aus dem Gefahrenbereich evakuieren. Es sollen keine Maßnahmen ergriffen. Sprankelende reflectieUitstekende dekkrachtVormeffecten door. Sigmulto Stucco is een watergedragen, decoratieve pleister voor vlakke, minerale ondergronden binnen.


Met dit product kunt u zowel een stucco- als een marmereffect realiseren. De pleister is snel en gemakkelijk te verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts