woensdag 29 januari 2020

Ventilator met terugslagklep

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Geen last van overstromingen. Groot assortiment terugslagkleppen.

De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Morgen al in huis vanaf €23. Onze luxe badkamer ventilatoren die ook gebruikt kunnen worden als toiletventilator of als ventilator voor uw overige ruimten, is verkrijgbaar in diverse afmetingen met een keuze uit standaard uitvoeringen of modellen met extra opties zoals timer, vochtsensor, trekkoord en automatische sluitklep waarmee de afzuiging in de badkamer. Ten tweede reageert de vochtsensor automatisch op de luchtvochtigheid!


Ten derde is de badkamer ventilator is geschikt voor horizontale (plafond) en verticale (wand) plaatsing. Optioneel verkrijgbaar: 1mm terugslagklep. Aan de achterzijde van de ventilator te bevestigen.

Sommige ventilatoren zijn voorzien van een terugslagklep. Badkamer ventilator 1mm WIT met TIMER en VOCHTSENSOR – E100HT. Deze badkamerventilator wordt standaard geleverd met gratis terugslagklep ,. Om te voorkomen dat lucht binnendringt en warmte weglekt wanneer de ventilator buiten bedrijf is.


PVC-buisverbinder met terugslagklep - Artikelbeschrijving Buisverbinder voor het op elkaar aansluiten van twee ventilatiebuizen met geïntegreerde terugslagklep om de. Verbindingsstuk (steekverbinding in de buis) met terugslagklep voor het rechtstreeks op elkaar aansluiten van spiralobuizen. Onze terugslagkleppen zijn te verkrijgen in diverse maten. Wij hebben terugslagkleppen met een diameter van 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 2mm, 2mm en 3mm.


De meeste terugslagkleppen zijn van gegalvaniseerd staal. Deze terugslagkleppen hebben twee openslaande lamellen die van aluminium zijn waardoor de lamellen weinig weerstand bieden. Soms wordt de ventilator aangesloten op dezelfde schakelaar als het licht. Meestal is dat niet genoeg om alle vochtige lucht weg te krijgen. De ventilator doet het dan zolang het licht brandt.


Een badkamerventilator met timer blijft een bepaalde tijd blazen. Bestel Ventilator bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 95.

Een terugslagklep is ervoor bedoeld om lucht terugstroom te voorkomen. Deze klep kan in de volgende guso montagering met diameter van Ø150mm geïnstalleerd worden. In dit artikel zullen we het hebben over ventilatoren die zijn uitgerust met een terugslagklep.


Het is een klein en zeer eenvoudig mechanisme dat voorkomt dat lucht het ventilatiekanaal weer de kamer binnenkomt. Uw ventilator met terugslagklep moet periodiek worden schoongemaakt en plastic gaas moet worden vervangen, vooral als het in de stoomkamer is geïnstalleerd. Terugslagkleppen zijn meestal gemaakt van kunststof of roestvrij staal. Nu weet u hoe u uw huis kunt beschermen tegen vocht, roet, onaangename geurtjes binnen en buiten.


De buis daarboven (ik meen 1in doorsnede) gaat door het dak en eindigt daar met een kapje erop. Het was ooit een buis voor afvoer van gas uit een oude verwarming). Daar komt erg veel koude lucht door naar binnen. Nu zoek ik een truck om de buis af te sluiten als de ventilator niet loopt en die open gaat als de ventilator blaast. Hierdoor ook populair als ventilator voor grotere badkamers met een inhoud tot c. De populairste buisventilator met een diameter van 125mm is de Cata 125.


Met de geisoleerde behuizing een bijzonder stille werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts