vrijdag 31 januari 2020

Trap spuiten

Is een trap schilderen of spuiten duur? Wat is een normale prijs voor het laten opknappen van mijn oude trap ? Wij kunnen u vertellen dat het laten overschilderen van een trap in uw woonkamer of gang niet duur hoeft te kosten. Zelfs als u het gehele trappengat inclusief de trap hekken opnieuw wilt laten schilderen is dit goed betaalbaar.


Trappen van eikenhout kunnen meestal nog wel een tweede ronde mee en een trap opnieuw spuiten is vaak voordeliger dan een nieuwe trap laten maken.

Uw specialist in spuiten van wanden, plafonds, trappen , deuren en kozijnenen betonstuc! Dit zowel voor trappen en deuren. Nevelarm spuiten in een woning is perfect mogelijk, zonder veel overlast. De meeste trappen kunnen op één dag afgewerkt worden.


Wij garanderen tevens een levensduur van langer dan jaar op onze lakken en vernissen. Door een zorgvuldige afwerking van het trapoppervlak, zal de trap een helder, strak uitzicht. Beschikt u over één of meerdere trappen in huis en kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken?

Wij proberen u hier graag een duidelijk beeld van te geven! Verfspuiten geeft altijd spuitnevel en afhankelijk van de trap kunnen er ook open delen zijn waardoor de nevel zich makkelijker door de ruimte laat gaan. Hierdoor is het van belang om de vloer af te plakken en eventueel ook de muur achter de trap. De tijd van het afplakken wint u weer terug met de tijdwinst van het spuiten. Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape.


Een trap schilderen kost meestal meerdere dagen, maar het is belangrijk dat je de tape nooit te lang laat zitten. Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt. Het schuren, ontvetten en stofvrij maken van de trap : Het schoonmaken van de trap doet u eenvoudig door het oppervlak af te nemen met warm water en een klein beetje ammonia.


Hierna is uw trap helemaal gereed voor een nieuwe verflaag. U kunt natuurlijk kiezen voor een neutrale kleur wanneer u uw trap laat verven, zoals wit, grijs. Houten trap vakkundig schilderen, beitsen of lakken Het zelf schilderen van een houten trap , trapleuning of trapopgang in huis! Een geschilderde, gebeitste of gelakte trap kan een blikvanger zijn in het interieur. Wil jij jouw trappen laten spuiten ? Dan komen we eerst even bij je langs om de trap te bekijken.


Zo kunnen we namelijk een goede inschatting maken van de werkzaamheden. Hoe lang we bezig zijn is namelijk afhankelijk van de vorm en elementen van de trap.

We maken een offerte en gaan dan aan de slag. Het spuiten van trappen is ideaal als er een hoge laagdikte en snelle doordroging wordt verlangd. Wilt u weten wat de kosten zijn? Tevens zijn moeilijke bouwonderdelen zoals traphekken goed te spuiten. De tarieven voor het lak spuiten van trappen en houtwerk.


Naast ramen, deuren en kozijnen spuiten wij ook trappen met lak. Bij het lak spuiten van trappen maken wij onderscheid tussen een open trak (oppervlak 6m²) en een dichte trap (oppervlak 7m²). Naast het lak spuiten van trappen , spuiten wij ook regelmatig grote houten oppervlakken met lak. Het liefst kies je een sterke twee componenten reparatie vuller aangezien die harder worden.


Als je een trap moet schilderen die dagelijks meerdere malen belopen wordt dan is de kwaliteit van de trapverf extra belangrijk. BTW: Dichte trap met optreden, multiplex stootborden € 9700: incl. Maak hierna de trap volledig stofvrij, om vervolgens de trap nogmaals te reinigen met Alabastine Verfreiniger.


Gelukkig heb ik een zeer secure man die al deze stappen die je noemt consequent afwerkt. Ikzelf ben daarvoor te slordig. Het verven van die Tripp Trapp gaat ook weer een klusje worden voor hem dat weet ik nu al.


Het zoeken is nu naar een goede verf in de juiste RAL-kleur, maar daarvoor kunnen we naar een goede verfzaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts