woensdag 22 januari 2020

Sikkens express

Sikkens express

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens express

Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online!


Rubbol Primer Express maakt het mogelijk een aantal werkzaamheden. Deze buiten verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Zorg wel dat je de primer eerst goed roert. De primer is stofdroog na minuten en overschilderbaar na uur. Uitermate geschikt voor het verwerken bij lage temperaturen.


Perfect voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, welke wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Deze verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Primer Express is weervast, vochtregulerend en heeft een goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude verflagen. Ook is de sneldrogende primer aan te brengen op voorbehandelde metalen ondergronden.


Sikkens express

Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. De Rubbol Express High Gloss heeft een snelle droging en goede doordroging, en kan worden verwerkt met lagere temperaturen, al vanaf graden. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Goed vullende en dekkende grondverf voor algemene werkzaamheden. Zeer geschikt voor het gronden van kaal hout, MDF en het overgronden van oude verflagen op hout en metaal. Omdat deze verf verder een uitstekende vloeiing en hoge dekkracht heeft zorgt dit voor een strak eindresultaat.


Sikkens express

Veiligheidsinformatieblad-rubbol-primer- express. Deze primer is op basis van alkydhars. Sneldrogende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Express High Gloss kan worden toegepast vanaf °C en is dus perfect voor opdrachten in de herfst en winter, vroeg in de ochten of bij normale temperaturen als de aflak razendsnel moet drogen. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststof.


Bestel nu bij onze webshops! Hoogglans Verf die super snel droog is? Met dit product kun je het hele jaar doorwerken ook in de wintermaanden.


Doordat hij snel droog is kun je nog net even snel voor de bui een laag aanbrengen zodat de schilder zijn tijd nog beter kan besteden. Uw meest complete verf- en behangwinkel. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. De combinatie van de Express Primer en Express High Gloss maakt het mogelijk om lagen verf op dag aan te brengen.


Door de sneldrogende werking van deze primer, is het niet mogelijk deze te gebruiken voor metaal en kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts