maandag 13 januari 2020

Sikkens iq

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.

Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Vakschilders en ervaren doe-het-zelvers waarderen de zeer hoge duurzaamheid en goede bestandheid tegen de diverse invloeden van het weer.


Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Afwerken met twee lagen Alphatex IQ Mat.


Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.

Tevens is deze muurverf geschikt voor keukens en badkamers en toepasbaar over bestaande verflagen. Deze muurverf heeft een zeer hoge duurzaamheid en dekking. Geeft uw buiten muren een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking. Alphatex IQ blijft een muur langdurig mooi en is geschikt voor vele ondergronden. IQ kan tevens goed worden aangebracht over bestaande verflagen.


Daarnaast is de verf ook zeer eenvoudig aan te brengen. Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen. Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren. Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden.


Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. De Alphatex IQ heeft een zijdeglanzende uitstraling. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Anderen helpen ons de werking. Overzicht Over dit product. Deze matte muurverf kun je ideaal binnen en buiten toe passen op schone, vetvrije, draagkrachtige, niet zuigende ondergronden. Indien de ondergrond te zuigend is, moet deze voorgestreken worden met een voorstrijkmiddel.


Bestel nu bij onze webshops! Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Een topproduct op mee te werken, en een buitengewoon duurzaam product waarmee u jaren vooruit kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts