vrijdag 24 januari 2020

Sikkens epoxy

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online!


Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. A two-component high solids, low VOC, HAPs free epoxy primer. The ready to spray VOC is less than 3.

Chemicaliënvast en goed mechanische bestand (slag-, stoot- en slijtvast). Tevens is de wapex 6geurarm en makkelijk verwerkbaar. Verwerkbaar met kwast, rol en spuit, Overschilderbaar met producten op basis van epoxy -, polyurethaan- en alkydhars. Zusex Reno Compound Zusex Renovatiecompound is het oudste en nog steeds meest toegepaste epoxy hotrotreparatie product op de markt, zowel nationaal als internationaal. Het is een oplosmiddelvrij reparatiemiddel voor zowel kleine als grotere reparaties (vanaf 10mm) in hout, beton, steen en diverse andere in de bouw toegepaste materialen.


Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. Het beschermen van vrijgekomen wapening, vullen van. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings.


Een breed assortiment epoxyharsen. Vanaf euro gratis verzending! Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Hoog kwalitatieve Epoxy Primer met optimale bescherming en corrosie werende eigenschappen.


Toepassing Op hout, watervast multiplex, staal, aluminium en polyester. Interieur zowel als exterieur te gebruiken, boven en onder de waterlijn. This website uses cookies.


They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website. In het bijzonder geschikt voor het reinigen en ontvetten van kaal metaal en oude laklagen (met uitzondering van thermoplastische laklagen).

Speciaal geschikt voor het verwijderen van in oplosmiddel oplosbare was van nieuwe carrosserieonderdelen. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts