vrijdag 10 januari 2020

Sigmulto aquasphere

Sigmulto Aquasphere Matt is een verspuitbare meerkleurige muurverf voor binnen. De verf heeft een hoge duurzaamheid en is schrobvast. Bovendien is deze verf snel aan te brengen en dus uiterst geschikt voor grote projecten.


Het product is geurarm waardoor ruimtes weer snel in gebruik genomen kunnen worden. Naadloze, decoratieve, meerkleurige watergedragen wandafwerking voor binnen, opkleurbaar op de kleurmengmachine. Het afwerken van wanden in ziekenhuizen, bejaardentehuizen, hotels, bankgebouwen, scholen, kantoren en woningen.

Het geeft ruimtes een uniek decoratief karakter. Het effect is afhankelijk van de applicatiemethode. Bij spuitapplicatie krijgt u een spateffect en bij kwastapplicatie een karakteristiek veegeffect. Vooral bij grotere projecten is vanuit economisch oogpunt spuitapplicatie.


Naast de conventionele lucht-spuitcombinatie met een drukvat is er luchtspuitapparatuur op basis van het HVLP-principe (High Volume Low Pressure) beschikbaar. Licht, fel of donker: er zijn in totaal verschillende en trefzekere combinaties uitgewerkt. Ideaal om elke ruimte een individuele karakter te geven.


Hiervoor is een prachtig inspirerend kleurmateriaal verkrijgbaar.

Geen enkele ruimte hoeft nog eentonig te zijn, dankzij deze nieuwe verf die is ontwikkeld voor omgevingen waarin functionaliteit voorop staat, maar waar de fantasie en karakter het verschil mogen maken. Ten derde kan je ook verf aankopen in gespecialiseerde verwinkels. Over Luijten-VVZ Professionele verfproducten en aanverwante materialen en gereedschappen, zo zou je in het kort het assortiment kunnen omschrijven van verfgroothandel. Decennia zijn meerkleuren verven toegepast in ziekenhuizen, hotels, bankgebouwen, scholen, kantoren en woningen. In tegenstelling tot het buitenlan lijken.


NIEUW: SIGMULTO AQUASPHERE Een van de oudste decoratieve muurverven is de multicolour met het spateffect. Al jaren vroeg de markt naar meer kleurmogelijkheden van dit product. Supermatte watergedragen decoratiemuurverf met subtiel schaduweffect voor binnen. Sigma Sigmulto Effino Supermatt Kleur. Toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden.


Plastall Verfcentrum te Kampen. Hartelijk welkom bij Ter Hoeven Verf! Als groothandel brengen wij een enorm assortiment aan producten, merken en concepten voor de professional.


Metaal en kunststofafwerking. Sigmulto Stucco is een watergedragen, decoratieve pleister voor vlakke, minerale ondergronden binnen. Met dit product kunt u zowel een stucco- als een marmereffect realiseren. De pleister is snel en gemakkelijk te verwerken.


Muren krijgen met Sigmulto Effino Supermatt een warm en levendig schaduweffect.

Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel. In filmpje nummer van deze serie is de kwastapplicatie met dit materiaal te zien. Op onze website vindt u de steeds het laatste nieuws over Sigma.


Zowel over de producten als over de diensten van Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts