donderdag 23 januari 2020

Sikkens alpha projecttex 10 liter

De beste prijzen en super snelle levering. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! De muurverf is watergedragen en afneembaar.


Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Na het aanbrengen is het resultaat spiegelglad!

Dit zijn de meest voorkomende kleuren van dit product. In liter en andere hoeveelheden. En zoek je naar grotere hoeveelheden? Bestel de verf in liter of liter. Op die manier heb je altijd voldoende van de verf tot je beschikking, waar je bovendien makkelijk meer van kunt bijbestellen.


Toepasbaar op beton, schuurwerk,. Dit is topkwaliteit muurverf voor binnen, met een zeer mat uiterlijk.

Heeft een uitstekende dekking, gemakkelijk te verwerken en is wasbaar. De geschilderde ruimten zijn direct weer te gebruiken omdat de Projecttex geurarm is. Bij verwerking op zuigende ondergronden eerst voorstrijken met Alpha Aquafix. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Alle varianten van Alpha Verf.


Zoek naar sikkens alpha projecttex op de nieuwe KensaQ. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Na ongeveer uur kun je er overheen schilderen.


Per liter schilder je tot mzonder de verf te verdunnen. Meer informatie vindt u in onze webshop. SIKKENS ALPHA ISOLUX SF WIT LITER. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De verf heeft een ultra matte, gladde afwerking, waardoor deze goed te reinigen is.


U kunt de latexverf aanbrengen op beton, schuurwerk, gips, pleisterwerk etc. Alpha Projecttex is ook in andere kleuren verkrijgbaar, wil je liever een andere kleur?

Deze wasvaste muurverf geeft een zeer mat effect. Sikkens Projecttex voor groothandelsprijzen. De verf is gemakkelijk te verwerken en waterdampdoorlatend. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is de unieke kleurcode van uw kleur.


Zorg ervoor dat je voor het eventuele mengproces zeker weet dat je de juiste kleur te pakken hebt. Gemengde verf kan namelijk niet worden geretourneerd. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts