dinsdag 13 juni 2017

Grote snoeppot blokker

Grote snoeppot blokker

Bedruk snoeppotten met jouw ontwerp. Bestel al vanaf stuks, voordelig online! Enkelzijdig full color bedrukt. Deze voorraadpotten zijn ook ideaal als snoeppot. Je ziet dan makkelijk of er iemand een snoepje uit de snoeppot gestolen heeft!


Grote snoeppot blokker

Verder zijn de voorraadpotten die je bij Blokker kunt kopen ook heel handig voor andere voedselwaren. Blokker heeft bijvoorbeeld speciale voorraaddozen voor crackers, broo beschuit en pasta. Bormioli Voorraadpot PandoraMooie grote voorraadpot voor op het aanrecht.


De voorraadpot is ideaal om snoepjes of koekjes in te bewaren. Is dit niet de voorraadpot van Bormioli die je zoekt? Hier vind je al onze andere voorraadpotten.


Grote snoeppot blokker

Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan soeppannen. Met een soeppan van Blokker maak je gemakkelijk jouw favoriete soep klaar. Bekijk ons grote aanbod en vind de perfecte soeppan voor in jouw keuken!


De glazen snoeppot heeft een inhoud van liter en is gemaakt door Anchor Hocking. De snoeppot is voorzien van een glazen deksel. Ook fullcolour, gelamineerde stickerbedrukking mogelijk. Snoeppot is een onderdeel van HKH Nederland BV.


Schuine glazen snoeppot van 450ml. Bewaar jouw lekkere snoepjes in deze snoeppot met aluminium deksel. De pot heeft een inhoud van 2. Je kunt deze rechtop neerzetten of een beetje gekanteld.


Boerenbont snoeppot klein, diameter 12. Waar vul jij deze grote glazen voorraadpot met deksel en een gigantische inhoud van liter mee? Voor het stevige bewaar- en decoreerwerk. De grote glazen voorraadpot met een giga inhoud van maar liefst liter komt uit onze Heritage-serie. Uw logo direct op de snoeppot gedrukt of dmv sticker.


Ruim jaar ervaring met logobedrukking op snoeppotten. Vind snoeppotten het nu op Kensaq. Deze grote glazen pot met snoepvulling heeft een inhoud van liter.


Heb deze voorraadpot al enige tijd in gebruik. Ideaal voor mijn kinderen om de koekjes lekker te houden. Heerlijk een lekker snoepje op het bureau, op een beurs of bij de receptie! Dat is wat veel mensen denken bij het zien van onze snoeppotten gevuld met heerlijke A-kwaliteit snoepjes. Al onze snoeppotten kunnen worden voorzien van een bedrukking.


Grote snoeppot blokker

Of u nu het perfecte snoepbuffet creëert of een opvallend middelpunt voor uw feesttafel wilt, ons assortiment van plastic snoeppotten zijn perfect voor bruiloften en feesten. Niet alleen zijn onze potten voordelig, door de verschillende vormen en maten kunt u een prachtig snoepbuffet creëren. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.


Een snoeppot met eigen etiket bestellen? Ontwerp je eigen snoeppot met naam, tekst of foto. Voor 13:00u besteld = vandaag bezorgd. Wij bezorgen dagen per week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts