maandag 31 juli 2017

Tuintafel olie

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Original Olie geproduceerd door middel van COextractie.


Getest door onafhankelijk laboratorium.

Elke productie van Topkwaliteit. Bestel eenvoudig en snel online. Maar na drie jaar blijken de tuinstoelen en tuintafel toch wat vaal en lelijk te worden en begint het hout zelfs op een paar plaatsen wat te splijten, barsten en buigen. Hoog tijd om de tuinmeubelen te behandelen.


Olie lijkt het meest milieuvriendelijk, dus dat kies ik. Wij willen onze massief blank eikenhouten eettafel (ca jaar geleden met olie behandeld) als tuintafel buiten gaan gebruiken. Hij blijft het gehele jaar buiten staan.


We willen de tafel een white of greywash uiterlijk geven.

Hoe kunnen we de tafel het best behandelen en onderhouden zodat hij voor buiten geschikt is? Hardsteen olie is een product dat hardsteen onderhoud en beschermt. Het beschermt tegen vlekken en verontreiniging, het verdiept de kleur en geeft een donker gezoet effect. Laat uw tuinmeubelen stralen door het juiste onderhoud.


Bekijk de producten online of kom voor advies naar onze showroom te Veghel. Houten tuintafel en houten tuinstoelen beitsen. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je houten tuinmeubelen. Daarom is het belangrijk om de houten tuintafel en tuinstoelen te onderhouden of, als dat nodig is, op te knappen. Met een behandeling van beits of olie kun je jarenlang genieten van je meubels.


Deze tuintafel met RVS XX-onderstel is gemaakt van Suar-hout en is speciaal behandeld zodat je onze mooie Suar-boomstamtafel nu ook buiten kunt zetten. Het tafelblad is in een olie gezet en het onderstel gepoedercoat, waardoor deze beide goed beschermd zijn tegen de invloeden van het weer. Je kunt de olie met een kwast of een doek aanbrengen.


Met een kwast heb je meer olie nodig, en mors je meer. Met een doek heb je minder nodig en het druipt er minder af. Maar een nadeel van het doek is dat je er langer mee bezig bent.


Gebruik je een kwast, ga dan na een paar uur met een doek over het hout heen, om de overtollige olie weg te halen.

Met het verzenden van deze producten zijn wij gestopt. Andere producten die ook een goede beschermlaag geven zijn Trae Lyx ultramt en Skylt heeft ook vrijwel dezelfde variant hiervan op de markt. Kijk eenns op meubelproducten. Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product.


De olie zorgt er voor dat de oppervlakte van het hout extra gevoed wordt en soepel blijft, ook zit er vaak een UV bescherming in de olie of beschermer zodat de kleur langer behouden blijft. Het vervagen van de kleur is dan ook een goede graadmeter of er weer bescherming nodig is. Kies uit 6producten vanaf € 290. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Tuintafels online bij LIDL. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online.


In de olie zetten van 2e hands houten tuinmeubels. Geeft de olie niet af op tuinmeubels? Het behandelen van steigerhouten tuinmeubelen met olie is heel belangrijk. Dit komt omdat steigerhout erg zacht hout is en het kan snel verkleuren. Zo kun je gebruik maken van olie , beits, lak, verf of zelfs van nano coating.


Om je te helpen zullen we de kenmerken van deze vijf soorten middelen op een rijtje zetten. Hardhouten tuinmeubelen opknappen met olie. Wanneer je je hardhouten tuinmeubelen onderhoudt met olie zorg je ervoor dat het hout niet uitdroogt. De meeste middelen om hout te beschermen tegen de weersinvloeden zijn geschikt voor meerdere houtsoorten. Deze middelen hebben vaak een water gedragen naturel olie welke de kleur aanneemt van het hout.


De betere hout olie heeft ook nog een UV bescherming, wat verkleuring van het hout door de zon tegengaat. Een rechthoekige tuintafel past meestal op een breed terras, maar soms is het juist gezellig om een ronde of vierkante tuintafel te hebben. De vorm van tuintafel die je nodig hebt, hangt volledig af van je terras of tuin, en daarom bieden wij de volgende soorten tuintafels: Ovale tuintafels. Deze olie voedt niet alleen het hout maar geeft tevens een goede UV-bescherming waardoor opnieuw vergrijzen wordt vertraagd. Meubelen die toch grijs geworden zijn kunnen, voordat ze met Teak olie worden behandel hun oorspronkelijke kleur terug krijgen door ze te behandelen met een oxaalzuur-oplossing.


Omdat een olie -afwerking vooral in het hout zit in tegenstelling tot een beits of een vernis, is de toplaag van de olie relatief dun en wordt deze dus ook relatief snel afgebroken (waarmee de beschermende werking voor het hout niet verloren is gegaan omdat die in het hout zit). Wees te allen tijde voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts