vrijdag 21 juli 2017

Sterren behang roze

Sterren behang roze

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Kies uit producten vanaf € 95. Wij hebben sterrenbehang roze met groten en kleine sterren. Neem eens een kijkje in onze webshop.


Sterbehang Roze Dit is een erg leuk roze sterrenbehang met erg grote sterren. Sterren behang lila roze 141. De grote per ster is namelijk 41cm. De afmetingen per rol: 10M lang en 53CM breed.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang. Laat iedere woonruimte schitteren met dit fonkelende roze papierbehang vol met heel veel kleine witte.


Sterren behang roze

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wil je een échte meisjeskamer in de traditionele kleur roze bekijk dan eens al onze leuke roze prints. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang. Roze sterretjes behang , een uniek ontwerp voor de kinderkamer.


Verras uw kinderen met een nieuw muur interieur met ons behang met roze sterretjes! Het Room Seven behang met sterren in de kleuren rood en blauw is heel geschikt voor in de jongenskamer. Tussen de sterren door staan de Britse vlag, het Vrijheidsbeeld en Engelse woorden afgebeeld. Met een behangrand met sterren ga je voor de subtielere aanpak. Op het behang is een print van verschillende roze sterren te zien.


Dit kinderbehang geeft een saaie muur in de kinderkamer net die extra aandacht die het verdiend. Leuk om te combineren met de andere artikelen uit de sterren themakamer. Hieronder vindt u een selectie van verschillende behang fabrikanten en collecties terug.


We zijn druk bezig om onze ruim 25. Wat u hier ziet is nog niet alles wat er beschikbaar is. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Direct leverbaar uit voorraa we zorgen dat je je behang snel en netjes.


Deze pin is ontdekt door Iris Moerkerken. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Ster behang roze en ander kinderbehang snel en voordelig online bestellen op kinderbehang24. JavaScript seems to be disabled in your browser. Om de kamer van jouw baby, dreumes, peuter of kleuter nog mooier te maken ontwerpt Studio Iris van Tricht prachtig behang.


Sterren behang roze

Wallpaper met unieke patronen, met liefde geïllustreerd. Behang is de mooiste basis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts