donderdag 20 juli 2017

Ophangsysteem

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Schilderijophangsysteem kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Dan bent u hier aan het juiste adres!


Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA. Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop. Deze keuzehulp kunt u gebruiken als u niet precies weet wat u nodig heeft. Door uw wensen aan te geven, wordt het resultaat getoond dat aan uw wensen voldoet. Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoeft u bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren.


Onze website bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst. Het grootste aanbod van ophangsystemen en schilderijlijsten online! Veel mensen zoeken naar een ophangsysteem voor één speciaal schilderij of voor één bepaalde plek in huis.


Ophangsysteem

Niet altijd wordt eraan gedacht om de rail in de volledige ruimte door te trekken. Met een schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk een schilderij ophangen. Bovendien kun je gemakkelijk je interieur veranderen, door alleen het schilderij of kunstwerk te wisselen.


Wat is een schilderij ophangsysteem ? Om je schilderij zonder te boren op te kunnen hangen, maak je dus gebruik van een ophangsysteem. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren! Het gepatenteerde STAS minirail systeem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld.


Om een schilderij netjes op te kunnen hangen bestaan er handige ophangsystemen voor schilderijen en andere kunst of wanddecoraties. De wandsystemen zijn in drie categorieën te verkrijgen: Basis ophangsysteem ,. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Dit concept is het schilderij ophangsysteem dat naast de rail bestaat uit ophangdraden en ophanghaken. Dat kan een schilderij zijn, een fotolijst, tekening of poster.


Ophangsysteem

Een ophangsysteem dient om iets mee op te hangen. Hoe kunt u deze wanddecoratie het beste ophangen en wat zijn de mogelijkheden? Kiest u voor een ophangsysteem met rail of juist niet? Poster ophangsysteem Een goed posterophangsysteem is geen overbodige luxe.


Je hebt veel zorg besteed aan het uitzoeken van de poster die bijdraagt aan de juiste sfeer. Nu wil je de poster ophangen, maar hoe? Wij adviseren u de breedtemaat van uw fietsframe voor aankoop te controleren.


De strip is gemaakt van plastic en door het gebruik van ballen met rubberen ringen worden de stelen vastgehoudende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts