woensdag 26 juli 2017

Lijstenmakerij rotterdam

Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Wij streven ernaar om in ons atelier een balans te vinden tussen.


Tram stopt praktisch voor de deur.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven (Lijnen A, B en C). Het lijstenmakerij adres in Zuid Holland voor al uw kunstbenodigheden. Wij informeren u graag, mail of bel even.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Peter heeft inmiddels de pensioenleeftijd bereikt. Wij bedanken onze klanten voor het gestelde vertrouwen.


Gevestigd in Rotterdam Hoogvliet bedienen wij onze klanten in de regio.

Het inlijsten van een kunstwerk is een belangrijk onderdeel van het kunstwerk zelf. Houten lijsten - alle soorten, maten en kleuren. Bij KunstSpiegel vind je voor ieder interieur een passende lijst.


Lijsten en spiegels op maat maken. Elke lijst wordt vakkundig op maat gemaakt door onze lijstenmakers. We maken lijsten voor schilderijen.


Ook online verkoop, levering o. Het assortiment in onze winkel in Rotterdam bestaat uit kunstenaarsbenodigdheden, papier, en grafische materialen. Zij kunnen je adviseren met de lijst, passe-partout en en het soort glas en maken de lijst voor jou speciaal op maat. Vind jouw lijstenmakerij en alles over lijsten.


Uw schilderij kan worden ingelijst in onze lijstenmakerij. Alles kan precies naar uw wens op maat gemaakt of besteld worden, in meerdere prijsklassen. Voor elk werk vindt u hier een passende lijst! Daarnaast verzorgen wij taxaties en restauraties van schilderijen. Uw lijstenmakerij in Rotterdam regio Zuid-Holland voor al uw lijsten kunst benodigheden.


Restauratie en schoonmaken van schilderijen. Binnen de winkel is ruimte voor het exposeren van schilderijen en andere kunstwerken.

Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij uw inlijsting exact laten aansluiten op uw wensen. We vinden het belangrijk dat uw keuze de juiste keuze is. Verkoop is meer dan verkoop alleen. LIJSTENMAKERIJEN Op deze website vindt u lijstenmakerijen en lijstenmakers in heel Nederlan ingedeeld op provincie en dan op plaatsnaam.


Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk.


Vele modellen zijn mogelijk bij onze lijstenmakerij. Baklijsten voor schildersdoeken bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts