donderdag 27 juli 2017

Fotolijst umbra

Fotolijst umbra

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kies uit producten vanaf € 106. Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten , behang, verf en meer!


Heeft u een vraag over een van onze producten? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wil je een fotolijst kopen?


Doordat de lijst zestien evengrote vakjes heeft kun je op een nette, maar tegelijkertijd speelse manier je eigen collage maken. In elk vakje past een foto van 1bij 1centimeter. De lijst kan zowel in de breedte als in de hoogte opgehangen worden. De houten fotolijst is in een zwarte, metalen beugel bevestig zodat hij alle kanten op kan draaien. Je kunt de lijst horizontaal en verticaal neerzetten en je kunt ook kiezen of je hem schuin of rechtop plaatst.


Fotolijst umbra

Bij deze fotolijst egde van umbra zijn de hoeken niet gelijk. Het frame is aan de ene kant breder en aan. Zo vind je op onze site niet enkel de gekende Little Black Dress juwelenhouder, maar ook het ludieke Fish Hotel en de trendy Multi Hook kapstok. Heel wat van deze producten hebben een designprijs op hun naam. Achter het metalen lijstje zitten prismavormige staaldraden.


Het lijstje kan staan of hangen. Het fotolijstje komt hierdoor een stukje van de muur de hangen. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!


Fotolijst umbra

Zo maak je een complete gallery wall in één handige lijst. Nu tijdens SALE korting tot. Als u deze foto dan ook nog een leuke plek wilt geven in de vorm van een prachtige fotolijst , fotohouder, collage, fotoboom of fotodisplay. Gratis bezorging en retour. Een collectie boordevol met originele, unieke, creatieve en stijlvolle fotolijsten waarin uw favoriete foto’s goed tot hun recht komen.


U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom te Bleskensgraaf, centraal gelegen in de Alblasserwaard. Umbra aan het juiste adres. Haal vandaag nog die fotolijsten in huis. Je kunt deze fotolijst ophangen of neerzetten.


Fotolijst umbra

De foto zweeft tussen glasplaatjes. Dat geeft een heel leuk effect. Het is een metalen draadframe in de afwerking zwart, welke ook in de afwerkingen wit, chroom, koper en mat messing verkrijgbaar zijn. Opvallende fotolijst van twee glasplaten in een rond metalen frame. De voet is los te maken van de lijst zodat die ook opgehangen kan worden.


Deze fotolijsten met een prismatische vorm en het metalen frame ziet er modern uit. Een mooi merk met nog mooiere producten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts