woensdag 19 juli 2017

Kleuren captur

Kleuren captur

Personaliseer hem helemaal zelf. Je ziet dan direct wat je gekozen configuratie kost. Deze compacte SUV leent zich perfect voor gebruik in de stad en is beschikbaar in een uitgebreid gamma: ontdek alle versies, prijzen, uitrustingen en financieringsoplossingen (leasing met aankoopoptie, verhuur op lange termijn). De Renault CAPTUR is een auto die helemaal naar eigen smaak vormgegeven kan worden. Is de keuze chique zwart of juist de verrassende nieuwe kleuren Orange Atecama of Bleu Océan?


Kleuren captur

Het Two-Tone design biedt de mogelijkheid tot verschillende kleur van dak en carrosserie, wat een spectaculair effect oplevert. Bij Renault gaat het om uw rijplezier en personalisatie is daar een belangrijk onderdeel van. Genoeg te kiezen in ieder geval! De succesvolle crossover is nu voorzien van een meer onderscheidende uitstraling en nieuwe technologie. Ontdek de nieuwe Renault Captur bij Oving.


Kleuren , opties, afmetingen, multimedia en direct een offerte. Want de beste deal maakt u bij Oving! De vorm van de grille sluit beter aan en ook beschikt de nieuwe generatie Captur nu over LED PURE VISION koplampen (afhankelijk van de uitvoering). Op zoek naar een tweedehands Renault Captur ? Koop of verkoop een Renault Captur occasion. Met reviews, kentekeninfo en uitgebreide specificaties.


Kleuren captur

Capture One biedt nauwkeurige kleuren door de door de camera gegenereerde RAW-informatie, de bestandstitel en het instellingenbestand te lezen. Een RAW-bestand krijgt een kleurprofiel toegewezen zodra Capture One heeft vastgesteld welk cameramodel gebruikt is. De RAW-gegevens worden vervolgens vertaald naar de interne kleurruimte van Capture One.


Goed nieuws voor stedelingen: de Captur , de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren , een vernieuwde grille, een subtiele chroomlijst en het (optionele) vaste glazen dak is de Renault Captur meer dan ooit afgestemd op stedelijke avonturiers. De oude Captur was al op veel manieren te personaliseren en dat is bij de nieuwe Captur alleen nog maar toegenomen. Het aanbod aan kleuren is uitgebreid met drie nieuwe kleuren. Alleen al voor de buitenkant zijn er meer dan combinaties mogelijk (!) en dan hebben we nog niet eens gekeken naar de personalisatiepakketten voor het interieur.


De Full LED Pure Vision-koplampen en de kenmerkende C-vormige dagrijverlichting getuigen van een krachtige en eigenzinnige stijl. Hij neemt de familietrekken van het huidige gamma over en krijgt een extra uitrustingsniveau. Facelifts Renault Captur krijgt in Genève een glazen dak De Renault Captur wordt vernieuwd voor het salon van Genève.


Qua rijgedrag heeft de Renault Captur geen veranderingen ondergaan. Het is en blijft dus een plezierige auto, die zijn populariteit op basis van rijeigenschappen en praktische bruikbaarheid nog wel een tijdje zal behouden. Aan het motorengamma is niets veranderd: kopers van de Renault Captur kunnen kiezen uit drie benzineversies en een dieselmotor. Een expressief front, vele rondingen en gespierde flanken en wielkasten. De nieuwe sportieve crossover van Renault.


Kleuren captur

Brede spatborden voor een sportief en krachtige uitstraling en een interieur waar je u tegen zegt. Ultramodern design, volop ruimte en veel comfort. Bereken nu direct je inruilwaarde. Door je huidige auto in te ruilen betaal je nog minder voor je nieuwe CAPTUR.


Ook zijn bepaalde uitrustingen mogelijk niet beschikbaar (standaar als optie of als accessoire). Neem contact op met uw lokale verdeler voor de meest recente informatie. Omwille van technische beperkingen kunnen de kleuren die deze configurator weergeeft, enigszins verschillen van de werkelijke koetswerkleuren of binnenafwerkingen.


De eerste urban crossover van Renault, de Captur , is wendbaar,dynamisch en elegant. Zowel van binnen als van buiten. Versterkt door de ervaring van Renault, verkent hij nieuwe mogelijkheden op het gebied van design, comfort, technologie… En rijplezier! Nieuwe CAPTUR Private lease vanaf €XXX per maand.


De beste CAPTUR deals vind je op ikwileencaptur. Ontvang gratis een online taxatie en bekijk voor welk bedrag jij overstapt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts