dinsdag 25 juli 2017

Minimalistische lampen

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Gratis retour en levering aan huis! Lampen van alle merken op beslist.


Alle producten worden uit hout vervaardigd en een groot deel zelfs van gesprokkelde houtstronken uit de Nederlandse bossen.

De stronken zijn volledig ontleed van hun schors en onregelmatigheden, vervolgens behandeld om ze jaren lang mooi te houden. FILD is een van de belangrijkste merken die een echt designbedrijf in Oekraïne heeft gevormd. Terwijl het zijn succesvolle ontwikkeling handhaaft, blijft de studio. Rechte lijnen, strakke vormen en understated kleuren: minimalisme is een levensstijl. Net als in de mode is deze stroming ook in interieurland aan de orde van de dag.


Licht past bij uitstek bij minimalisme, en daarom zijn de lampen in deze collectie meer dan geschikt om jouw huis op een cleane manier te verlichten. Minimalistisch maar toch ó zo sfeervol aan de muur! De lamp geeft een mooi schijnsel op de muur, zowel naar boven als naar onderen.


Super minimalistische vloerlamp, waarschijnlijk jaren 6 met metalen en bakelieten details.

De maker is onbeken de lamp is niet gemerkt, maar het prachtige design spreekt voor zich. Voor vragen kunt u altijd mailen. Kijk bij mijn andere adverenties voor meer vintage items.


Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design en die je terug ziet in iedere Hay lamp. Zoals gezegd wordt ook elke Hay lamp gekenmerkt door de minimalistische , Scandinavische look die typerend is voor dit bijzondere design label. Design lampen geven daarnaast ook sfeervol, indirect licht. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan minimalistische Scandinavische tafellampen, moderne tafellampen, art deco tafellampen en nog veel meer.


Rustieke lampen zijn er voor elke plaats in en zelfs buiten het huis: bijvoorbeeld als hanglamp of vloerlamp. Een lagere energierekening met duurzame led verlichting. Het thema energie besparen is een veelbesproken onderwerp. Met moderne led lampen wordt licht een zorgeloos onderdeel van de stroomrekening.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Duizenden lampen op voorraad. Je hebt bij de Scandinavische wandlampen keuze tussen wit of zwart, en tussen metaal of hout.


Deze eenvoudige kleuren en eerlijke materialen zijn tijdloos en passen vrijwel in elke kamer. Je laat de lampen aansluiten bij andere kleuren in de kamer, of je kiest ervoor om een contrast te scheppen tussen de lampen en de omgeving. Maximaal minimalistische lampen.


Zowel de lampen als de meubelen van Thomas Wood kenmerken zich door hun robuuste uitstraling.

In gedimd licht kan niemand goed lezen, laat staan werken. De oplossing: LED-verlichting! Dat zorgt niet alleen voor helderhei maar bespaart ook tot procent energie. Deze minimalistische tafellamp lijkt zo uit The Modern Museum of Art in New York te komen. Het design is eenvoudig en toch bijzonder origineel: veel meer dan alleen sfeerverlichting!


De tafellamp brengt een decoratief element naar je woonkamer en gaat mooi samen met zowel industriële als moderne meubels. In de design woonstijl vind je veel strakke en moderne lijnen. Luxe en technologie zijn onmisbaar in deze inrichting. De design woonstijl is onder te verdelen in verschillende stromingen zoals Scandinavisch design, Deens design, Italiaans design en uiteraard Dutch design.


In onze webshop vind je een groot assortiment aan lampen voor binnen! Woonexpress heeft een zeer gevarieerd aanbod verlichting. Zo zijn er bijvoorbeeld grote, massieve hanglampen voor een landelijk wooninterieur of minimalistische lampen bestaand uit een peertje en metalen frame voor een minimalistische of moderne woonstijl. Van tafellamp tot hanglamp, bij ons vindt u gegarandeerd de lamp die u zoekt!


Bekijk ons gehele lampen assortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts