maandag 17 juli 2017

Luxe inloopkast

Bestel eenvoudig online of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde IKEA winkel! Shop je Slaapkamer bij IKEA. Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf.


Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. De inloopkast is voor veel mensen het ultieme gevoel van luxe. Stelt u zich eens voor: een complete kamer ingericht als garderobekast. Dit van oorsprong Amerikaans concept begint de laatste jaren in Nederland enorm aan populariteit te winnen.


Dat is ook niet verwonderlijk als men bedenkt welke voordelen een inloopkast u biedt. Op de foto ziet u een luxe inloopkast op maat. Dit is weliswaar een lange kast, maar we kunnen deze kasten ook sluitend maken in een L opstelling of in een U opstelling.


Garderobekasten en inloopkasten uit delen. Wij maken de garderobekasten altijd uit delen. Veelal staan de kasten op een verdieping in huis. Maar liefst meter aan hangruimte, brede planken en greeploze laden. Verder ziet u handige onderdelen zoals een planchet, schappen voor tassen en kastverlichting.


Een inloopkast is ook in kleinere ruimtes te realiseren. U zult echter versteld staan van de ruimte en luxe die deze inloopkast biedt. De kast is aan de voorzijde voorzien van een heldere glazen schuifdeur met een eigentijds zwart frame. Het gevoel van luxe dat ontstaat door een chique inloopkast is iets waar je elke dag weer plezier van hebt.


Luxe inloopkast

Klassieke luxe inloopkast op maat. Dat maakt deze klassieke luxe inloopkast op maat duurder dan het andere voorbeeld inloopkast. Deze kast heeft een achterwand. Als we de achterwand weglaten en de deuren ook is valt de prijs van de kast een stuk lager uit. Inloopkast met geblindeerde glazen kasten.


Dit is echter niet de enige kast, naast het bed is een hele ruime inloopkast ingericht, waarvan de buitenste kasten ook van geblindeerd glas zijn gemaakt. Dit ziet er niet alleen super mooi, modern en elegant uit, het glas zorgt er ook voor dat het zonlicht ook tot in de inloopkast kan komen. In de laatste stap van de configurator kies je uit verschillende kastgrepen voor je inloopkast.


Luxe inloopkast

Uw inloopkast volledig op maat gemaakt. Wij hebben immers geen inzicht in uw beschikbare ruimte en de plannen waarvoor u de kast gaat gebruiken. Wij bouwen niet alleen de inloopkast in de gewenste maatvoering, maar ook de indeling kunt u volledig zelf bepalen.


Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Boek activiteiten met GetYourGuide: 1 zonder gedoe en eenvoudig te annuleren. Rimadesio biedt vele oplossingen voor de optimale invulling van de inloopkast en werkt uitsluitend met de beste materialen, welke de inloopkasten een rijkelijke uitstraling en gevoel van luxe laten ervaren. De ideale inloopkast is een overzichtelijke plek om je kleding, schoenen en handtassen met zorg op te bergen en te etaleren.


Luxe inloopkast

Wij denken graag met je mee om de verschillende opbergruimtes zo praktisch mogelijk in te richten. Denk daarbij niet alleen aan legplanken, maar ook aan ophanggedeeltes, rekken om jouw schoenen en laarzen netjes op te bergen of schuiflades en manden. Luxe inloopkast en badkamer. Het is een ruime inloopkast met maatwerk houten kledingkasten. De badkamer is aan de andere kant van de slaapkamer ingericht.


Daar is gekozen voor grote glazen schuifdeuren. Rimadesio Abacus inloopkast Met de Rimadesio Abacus inloopkast behoudt Rimadesio haar innovatieve ontwikkelingsdrang naar nieuwe interpretaties van esthetische mogelijkheden: de inloopkast wordt een kamer van gelakt glas waarbij extreem dun en strikt geometrische horizontale elementen zijn geplaatst. De kasten zijn voorzien van vaste panelen en schuifdeur, die zowel naar links als naar rechts geschoven kan worden. Exclusieve inloopkasten op maat gemaakt van het Italiaanse merk Rimadesio. Vrij in de ruimte en grenzend aan de slaapkamer maakten we deze luxe inloopkast.


De buitenwanden zijn gemaakt van notenhout en via entree is via de taatsdeur aan de voorzijde. Het kastinterieur is volledig op maat gemaakt. Bij een luxe inloopkast op maat is alles mogelijk. Of u nu een beperkte ruimte in huis heeft die handig moet worden ingedeeld of een grote ruimte waarbij u niet weet waar u moeten beginnen. Laat u verrassen door Henk van Leeuwen.


Een passende oplossing is altijd mogelijk. Dat het in een groot huis staat moet eigenlijk ook wel als je kijkt naar het formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts