maandag 10 juli 2017

Houten wissellijst

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Snelle en Gratis levering (boven € 10).


Op zoek naar Design Wissellijsten?

Doe inspiratie op en bestel direct. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze houten lijsten en wissellijsten online. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk houten lijsten en wissellijsten in verschillende houten profielen.


Een houten wissellijst , voorzien van een strakke witte fineer laag inclusief een helder float geslepen glasplaat (mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen. Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van mm. Een houten wissellijst , koloniaal (bruin) kleurige design lijst inclusief een helder float geslepen glasplaat (mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen. Houten wissellijsten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. In het aanbod van lijsten zijn houten wissellijsten erg gewild onder de klanten van Posters.


De Van Beek houten wissellijsten Studio worden gemaakt van populier hout (dit is een duurzame houtsoort die uit Europese bossen komt) en zijn voorzien van floatglas.

De Studio-lijst heeft een driepuntsophanging en is een prettige, stevige lijst om mee in te lijsten. De Wissellijsten Hout van de Wissellijstenhal zijn een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Verkrijgbaar in talrijke formaten en maatwerk is ook mogelijk. Inclusief MDF achterwand en draaiveren. Bij grotere maten wordt er een ophangsysteem meegeleverd.


Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Of u nu een wortelnoten of een berkenhouten wissellijst zoekt, wissellijstenwebshop beschikt over een zeer uitgebreid assortiment houten wissellijsten. Veel van onze houten wissellijsten worden binnen onze lijstenmakerij uit duurzaam hout vervaardigd. Buiten de standaard afmetingen kunt u altijd contact opnemen voor maatwerk houten wissellijsten.


Alle maten en vormen Wissellijsten bij Posters. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Een moderne houten wissellijst , zeer fraaie naturel houten kleurig blok profiel design lijst, inclusief een Reflex Control (mm dikke polystyreen) anti reflectie glas voorzetplaat. Een blok profiel van circa mm breed en diep. Deze Budgetlijsten zijn ongelakt en van een zachtere, tropische houtsoort dan de Studio houten wissellijst. De ophanging is gestanst in het board. Houten Lijsten 70x1JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De wissellijsten zijn geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik.

Verschillende soorten wissellijsten. Wij bieden niet alleen wissellijsten aan met een houten of aluminium profiel, wij bieden ook randloze wissellijsten aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts