dinsdag 25 juli 2017

Rieten strandtas groothandel

Een hippe strandtas mag niet ontbreken in je zomergarderobe! De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Vergelijk ruim strandtassen! Er zijn 2rieten strandtas groothandel leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Onze rieten strandtassen zijn er in veel kleuren en prints.

Roze pailletten Nude color Multi color Aqua blauw zilver goud zwart en wit. Zorg dat je het nieuwe zomerseizoen goed voorbereid met de inkoop van strandtassen ! Een handig tas om vanalles mee te kunnen nemen naar het strand en tegelijkertijd een stijlvol accessoire. Onze tassen zijn gemaakt van canvas, riet , PU leer, plastic of polyester. Manden en kisten voor de verpakking of presentatie van uw producten vindt u bij Baskin uit Waalwijk. Een groot en vernieuwend aanbod van manden en kisten.


Groothandel manden Bij Dodionline vindt u een uitgebreid aanbod handtassen. Ontdek hier onze selectie rieten tassen. Exclusieve ontwerpen, fijne details, natuurlijke materialen ( riet , vlechtwerk, katoen, leder…) en een kwaliteitsvolle afwerking maken van onze manden unieke en gewaardeerde stukken.

Inkopen direct bij de grootste groothandelshop van Europa, met 400. Wiljan is de aangewezen grote rieten manden groothandel , wij hebben alles in eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren! U vindt bij ons een ruim assortiment trendy en seizoensgebonden artikelen. Strandtassen koop je eenvoudig online bij bol. Maak eenvoudig een account aan en bestel uw rieten manden in onze groothandel eenvoudig online.


Deze rieten tas is de meest verkochte rieten tas van Nederland. Rieten manden groothandel online. Leuk om deze rieten tas zelf te versieren of te verven.


Indie u een grote partij met tassen zoekt, neem contact met ons op voor de scherpste aanbieding! HANDVAT NIET MET PINNEN VAST GEZET. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ben je op zoek naar een hippe strandtas ? Bij ons vind je de leukste strandtassen in uiteenlopende stijlen. Klassieke gevlochten tassen, canvas tassen met print, gestreepte strandtassen in marine look, tassen met franjes, roundie bags en trendy tassen in Ibiza stijl.


We hebben de mooiste strandtassen voor je verzameld. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee. Hiermee kun je voor de dag komen op het.


Veel ruimte is ook fijn want er moet natuurlijk ook een strandlaken in.

Een trendy strandtas maakt je beachklook compleet. Maar niet alleen voor het strand zijn deze tassen geschikt. Ook voor een dagje shoppen kun je deze tassen goed gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts