vrijdag 14 juli 2017

Behang studio pip

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Happy products for happy people.


Of bezoek één van onze winkels. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen.

Pip Studio heeft een grote collectie aan behang. Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Kies voor een print van boogjes, bloementakjes of een bloesemprint. Naast behang met een wat verfijndere print heeft Pip ook een collectie met grotere prints.


Kies voor bijvoorbeeld een blauw, roze of khaki behang en laat de kleuren matchen met jouw andere woonaccessoires. Pip fotobehang online bestellen bij kleurmijninterieur Hier vindt u het complete aanbod fotobehang van Pip studio Gratis verzending Ook PIP behang. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.


Met gouden details, een botanische print, vogels en bloemen, er is keuze genoeg! Pip besteed veel aan de details van de prints omdat een behang erg bepalend is voor de sfeer in jouw huis.

Pip heeft collecties (behangboeken) uitgebracht. Het behang bestaat uit weelderige bloemen en schattige vogeltjes, maar ook motieven met krantenpapier, fotolijstjes, strepen, stippen en vele andere kleurrijke patronen. Alles straalt één en al Happiness uit! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je hebt namelijk geen plaktafel nodig, kunt schoon en droog werken en het is makkelijk op maat te snijden. En zelfs jaren later kan je het eenvoudig droog verwijderen. Met Bloemen, Vogels, Stippen. PIP Studio is geen onbekend merk hier bij Behangwinkel. De PIP studio behangen met een authentieke uitstraling zijn duidelijk herkenbaar door de sierlijke designs en aandacht voor kleine details in combinatie met een mooi kleurpallet.


PIP zelf aan het woord over haar ontwerpen: ¨Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Op zoek naar Pip studio pip studio behang ? Ontwerpster PIP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken maar die, goed beschouw eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Vrolijk behang van pip studio , leuk om mee te knutselen. Prijs per vel: €shabby chic in de kleuren:.


Eijffinger pip studio chinese rose behang mint groen. Nog hele nieuwe rol, teveel gekocht en te laat om terug te sturen. Ook nog wat rest stukken eventueel!


Iedere zorgvuldig gekozen partner heeft zijn sporen verdiend in zijn eigen markt segment.

In loop der tijden is het Pip team uitgegroeid naar tien medewerkers, allemaal bevlogen. In de nieuwe collectie behang van PiP Studio vind je de motieven en kleuren van je dromen. Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Behang met fijne motiefjes geeft rustige ruimtes een zachte uitstraling en met de wallpowers maak je van je muur een uitbundig.


Pip volgt haar hart en laat zich dan ook niet leiden door mode of trends. PiP Studio online De laagste prijs Veilige betaalopties Snelle levering Niet goed geld terug jaar ervaring behang -verffabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts