vrijdag 28 juli 2017

Piepschuim letters babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Piepschuim letters en teksten zijn trendy, u ziet ze regelmatig terug als stylingidee in woonmagazines. Met piepschuim letters kunt u uw woning eindeloos decoreren. Denk aan de naam van uw kind in de babykamer , een smakelijke tekst in de eetkamer of een dichtregel in de woonkamer.


Letters en teksten zijn trendy, je ziet ze regelmatig terug als stylingidee in woonmagazines. Decoreren met piepschuim Veel mensen kennen piepschuim als verpakkingsmateriaal voor breekbare producten en isolatiemateriaal in de bouw, maar minder bekend is dat piepschuim ook zeer geschikt is als decoratiemateriaal. Het lichtgewicht materiaal is volledig recyclebaar, werkt brandvertragend en kent tal van afwerkingsmogelijkheden.


Piepschuim letters babykamer

Denk dan eens aan piepschuim letters voor de babykamer ! De naam van de baby aan de muur in de kinderkamer geeft een persoonlijke twist aan de kamer. U kunt kiezen hoe breed de naam mag zijn en daarnaast kunt u de dikte van de letters volledig zelf bepalen. Maak de kamer van je kindje heel persoonlijk met letters aan de muur. Je hangt bijvoorbeeld de naam van je kindje of een woord als ‘stoer’ of ‘lief’ boven de wieg.


Het is ook een idee om letters voor het raam te hangen. Wij verkopen letters in allerlei stijlen. Kijk op deze pagina welke letters bij jouw babykamer passen. Leuk voor op de kinderkamer maar ook voor op de beurs of kantoor. We kunnen bijna alles maken van piepschuim.


Of het nu een muur van een kantoor, slaapkamer, woonkamer, de buitengevel, beursstand of de babykamer betreft, met piepschuim letters wordt het een trendy eye-catcher! Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Grootste assortiment baby kamer. Deze pin is ontdekt door Shirley combs.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Naam van piepschuim letters ! Stoer voor de kinderkamer. Veel bedrijfsreclame, logo’s en gevel belettering gebeurt met Acrylaat. Schitterende kleuren, en een heel mooi UV bestendig materiaal. Wij kunnen dit materiaal zelf.


Wij leveren letters en logo’s in alle soorten en maten uit polystyreen schuim, en wij kunnen u van een gedegen advies voorzien. De piepschuim letters en logo’s van de PiepschuimLetterexpert. Bij ons krijgt u geen piepschuim letters zoals bij de Praxis of de Xenos gewend bent.


Wees creatief, laat je muur stralen! Houten letters voor babykamer. Er zijn verschillende websites waarbij je de tekst digitaal zelf kunt ontwerpen.


Piepschuim letters babykamer

Zo kun je de grootte, het lettertype en de kleur of print kiezen en worden de letters van onbehandeld MDF gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts