vrijdag 14 juli 2017

Kaart afrika topografie

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Overzichtskaart van Afrika met landen, plaatsen, rivieren, bergen en zeeën. Gebruik deze kaart om je eigen niveau samen te stellen. Landen Steden Wateren, gebieden en gebergten Gemengd.


Topografie groep - Afrika.

De landen en hoofdsteden van Afrika. In deze oefening leer je landen van Afrika. Het onderstaande kaartje kun je tijdens het maken van de vragen. Demo video van de kaart Landen en hoofdsteden Afrika.


Doe deze oefening live hier:. Het handigste spel om de topografie van Afrika te leren, met de landen, steden, wateren en gebieden uit de Cito 1Wereld lijst. Met duidelijke kaart van Afrika.


Grote overzichtskaart van heel Afrika : Landen en hoofdsteden worden getoond.

Je kunt de antwoorden hier ook controleren. Leer het werelddeel Afrika (alle landen en zeeën). De instelbare spellingcontrole sluit aan bij je taalontwikkelling (ook dyslexie).


Wereld topografie oefenen met álle landen, hoofdsteden en vlaggen van de wereld. Voor de klas, aardrijkskunde zelfstudie en digibord. Leuke quizzen met alle topo die je moet leren voor toetsen en het eindexamen aardrijkskunde. Voor examentraining, bijles en in de. De Kaart van Zuid Afrika stock illustratie.


Gedetailleerde kaart van Afrika met alle landen, belangrijkste steden en hoofdwegen. De eilanden in de Caraïbische Zee worden de Antillen genoemd. Ten oosten van de Caribische Zee ligt de Atlantische Oceaan en ten noordwesten van de zee ligt de Golf van. Zoekt u de kaart van Zuid-Afrikaof de plattegrond van Zuid- Afrika ? Kun jij alle landen en steden op de kaart benoemen? En de bergen en rivieren ook?


Als je je moet voorbereiden voor een proefwerk is dit de leukste manier om te leren! Vraag: Kaarten uit de beginperiode liggen verschoven ten opzichte van de moderne topografie , hoe kan dat? Voor kinderen die oefenen voor een topo toets op de basisschool, of volwassenen die hun parate aardrijkskunde kennis op peil willen houden.


Kaart Senegal Senegal, in het westen van Afrika , wordt omringd door de landen Mali, Mauritanië, Guinee en Guinee-Bissau.

Gambia wordt door Senegal geheel omsloten. Oké - voordat je je resultaat krijgt te zien, is er één ding dat je moet weten over de landen die je zojuist op de kaart hebt gezien… Dit zijn de negen landen waar het voor meisjes het moeilijkst is om naar school te gaan. Dit kunnen we niet accepteren. Gratis lesmateriaal voor het aardrijkskunde onderwijs op digibord en smartboard. Seterra is een uitdagen opvoedkundig aardrijkskundespel.


Leer over landen, hoofdsteden, oceanen, vlaggen en steden in Afrika , Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië en Australië, met behulp van oefeningen van in kaart brengen! Leer de wereld kennen in de topografie spelletjes van speeleiland. Deze topografie -spellen zijn erg leerzaam en het kun je erg helpen bij aardrijkskunde! Mensen vinden het topografie -spel Staten Amerika het leukst. Online topografie oefenen, jouw eigen boekje downloaden en nog veel meer!


In jouw topografieboekje vind je precies wat je moet leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts