donderdag 27 juli 2017

Kinderbehang dino

Kinderbehang dino

Groot assortiment Meisjes Behang! Altijd de Laagste Prijsgarantie! Kies uit producten vanaf € 95. Vind hier alle deals in National!


Knalgroene dino ’s op een ecru achtegrond of gele dino ’s op een legergroene achtergrond – bij Wooll vind je twee soorten dino behang. Het fijne bij deze webshop is dat je er een proefstaaltje op kan vragen. Zo kan je het behang eerst goed bekijken voordat je het bestelt. Door de okergele kleur zowel mooi in een jongens,- als in een meisjeskamer. Op de witte achtergrond is in het zwart een print van verschillende soorten dinosaurussen gedrukt.


Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Kinderbehang dino

D Dinosauruskamer behang Al zijn ze alweer zo`n miljoen jaar geleden uitgestorven, dino`s zijn weer helemaal terug. Jut en Juul heeft het kinderbehang van INKE, Ferm Living, Bibelotte, Groovy Magnets en Hartendief in de collectie. Kinderbehang Cars Racing Decofun Kinderbehang Cars.


Het grootste én voordeligste aanbod kinderbehang , babybehang en tienerbehang online. Vrolijk de baby- of kinderkamer op met leuk behang. Kies samen behang uit en bestel direct!


Kinderbehang dino

Jonge kinderen vinden dinosaurussen vaak geweldig en met dit behang paneel komt er zomaar een dino een kijkje nemen in de kinderkamer. Dino behangpapier voor stoere kids! Ga mee in de Jungle en start een nieuw avontuur :)Ook beschikbaar in donkerder groen! Gratis Bezorging in Nederland binnen. Voeg toe aan verlanglijst.


Stoer dino behang in de monochrome stijl voor de kinderkamer. Dit stoere behang met dino ’s is een echte eyecatcher op de kinderkamer. Voor zowel kleine jongens als meisjes. Door de lijntekeningen geschikt voor zowel de kleine dinofans als de grotere. De zwart witte illustraties passen zowel bij kleur als zwart wit.


Hierdoor zal je het niet snel in je eigen huiskamer vinden passen. Kinderen zijn echter vaak gek op dinosaurussen en alles wat daarbij hoort, op hun slaapkamers is het daardoor een leuk idee om de muren te behangen met dit behang. Is je zoon helemaal gek van dino ’s? Wat is er dan leuker dan een stukje historie terug te brengen in de kinderkamer door het creëeren van een echte dinokamer.


De dino is al heel lang geleden uitgestorven maar deze reusachtige beesten zijn nog steeds erg populair bij kinderen. Wij hebben de allerbeste soorten en merken kinderbehang voor je geselecteerd. Zoek je behang voor één wandje, voor een leuk accentt, of juist voor een hele kamer?


Kinderbehang dino

We hebben alle bekende merken kinderbehang , een heleboel onbekende merken en diverse designerslabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts