dinsdag 25 juli 2017

Taupe vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt.

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Met een zeer rijke uitstraling en fijne afwerking geeft Inbetween Lorenzo uw interieur een warme look. Deze inbetween wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld. Een vouwgordijn van deze stof bestellen? De taupekleurige inbetween Gent leent zich bij uitstek voor een glazen wand of bijvoorbeeld verandadeuren.


Ondanks dat het buitenlicht naar binnen kan vallen, blijft. De geborduurde versieringen en de golvende zoom maken deze vitrage zo aantrekkelijk. Een gordijn om verliefd op te worden.

De filigraine details, de mooie versieringen, de transparante stof – dat alles maakt van deze vitrage een echte highlight. Van zuiver linnen geweven is de vitrage niet alleen ragfijn maar ook luchtig licht. Een vitrage in taupe bruin biedt het beste van twee werelden.


Een frisse uitstraling door de transparantie van de stof maar ook een warm en knus voorkomen door de kleur van dit gordijn. Door de dubbele plooi valt het stofpakket mooi en zo ontstaat het welbekende luxe hotelkamer gevoel. Vitrage nog geen jaar oud in de kleur taupe. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is.


Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Gordijnen zijn de perfecte oplossing, en ook een gemakkelijke manier om je huis snel een nieuwe uitstraling te geven. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden? Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam.


Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Taupe vitrages vind je bij Roobol. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen, katoen of fluweel, effen of met een motief. Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie lichtdoorlatend op hema.


Dan wordt je bestelling gratis. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Zelf vind ik taupe erg mooi om op een natuurlijke manier te combineren met wit, crème grijs en zwart. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe. Dit kant-en-klare gordijn met ringen is de perfecte keuze als je houdt van vrolijke, maar stijlvolle raamdecoratie. De taupe kleur en het mooie V-patroon geven je interieur meteen een boost!


Niet enkel decoratief, maar bovendien ook heel functioneel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts