vrijdag 28 juli 2017

Snijtekst sticker

De snijfolie is door en door gemaakt van kleur, zodat krassen minder opvallen en het heel lang kleurecht blijft. Een offerte aanvragen is niet meer nodig. Een snijtekst is een sticker waarbij er geen restmateriaal om de tekst of het logo zit. Na het verwijderen van de drager blijft alleen het gewenste over.


Meer informatie over het plakken van snijtekst stickers vind je in onze instructiefilm. Behalve snijtekst stickers kun je ook een vrije vorm sticker bestellen.

Dat komt omdat deze stickers uit allemaal losse letters bestaan. Al het overtollige folie wordt er om weggesneden. Kleine snijteksten kunt u eenvoudig zelf aanbrengen. En dan bedoelen we niet van die letters uit een boekje die je zelf netjes op een rijtje moet plakken. Dat is ons namelijk nog nooit gelukt!


Voor stickers met wit, vrije vorm stickers en snijtekst stickers (ook wel plakletters genoemd) heb je altijd een vectorbestand nodig. Hieronder lichten we dat nader toe. Voor onze andere stickers is een vectorbestand niet per se nodig.


Al is het bijvoorbeeld wel aan te raden als de afbeelding erg vergroot moet worden.

Toepassingen snijtekst sticker Veel voorkomende toepassingen zijn snijteksten op een winkelraam. Waarbij het logo wordt geplakt of de openingstijden. De stickers kunnen aan de binnen- of aan de buitenkant worden geplakt. Ons advies is waar mogelijk de stickers aan de binnenkant te plakken zodat de stickers niet eraf getrokken kunnen worden. Instructies voor contourcut stickers Instructies voor snijteksten.


In stappen plakt u uw stickers zoals een echte professional. Schone ondergrond Maak de ondergrond schoon en vetvrij. U kunt de ondergrond schoonmaken met wat water of eventueel een druppeltje afwasmiddel. Hierdoor kunt u de sticker makkelijker rechtplakken.


Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Elke gewenste vorm kan worden gesneden en voorzien van applicatiefolie, zodat je de snijfolie sticker gemakkelijk kunt aanbrengen. Snijteksten worden gemaakt van snijfolie. Het voordeel is dat je geen achtergrond van de sticker hebt.


Plakletters zijn stickers die volledig uit losse letters bestaan. Dit soort stickers worden ook wel snijtekst stickers genoemd. Deze stickers lijken op contourstickers en het effect kan ook hetzelfde zijn.


Er zijn echter een paar verschillen. Bent u op zoek naar stickers ?

Bij Xpon bent u op het juiste adres. Wij leveren stickers met en zonder montage. Bij snijtekst stickers zijn alle letters van een tekst los van elkaar. Dit type sticker is momenteel niet te bestellen via de website. Via dat e-mailadres kun je ook meer informatie opvragen.


Ook kun je uit verschillende lettertypes en groottes. Overigens kun je ook cijfers of beeldmerken gebruiken. Een ander verschil met onze andere stickers is dat snijtekst stickers maar uit één kleur kunnen bestaan. Wat leuk dat je ons bezoekt!


Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen.


De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts