maandag 31 juli 2017

Tinnen beeldjes

Tinnen beeldjes

Met Zorg Afgewerkte Metalen Beelden Dé Beeldjes winkel van Nederland! Zo goed als nieuw Ophalen. Tinnen beeldjes en tinnen sculptuurtjes hebben wij in vele soorten en maten. Deze tinnen beeldjes zijn uitmate geschikt om je collega of vriend te bedanken voor een dienst. Zo hebben wij tinnen beeldjes van een groot aantal beroepen zoals een metselaar, timmerman of een chef kok, mocht uw beroep er nog niet bij zitten, neem dan.


Tinnen beeldjes

Flevotin: tinnen beeldjes , tingietwerk en excursies in Zeewolde. Welkom bij tingieterij en tinspeciaalzaak Flevotin, hét adres voor uw tinnen beeldjes , tingietwerk en excursies in Zeewolde. Je zocht naar: tinnen beeldjes ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Laten we aan de slag gaan! Tin art is een beelden collectie die zich richt op tinnen beelden in zijn mooiste vorm namelijk de tin look. De beeldjes worden gemaakt met de grootste zorg en met de hand afgewerkt. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Bekijk alles met tinnen beeldjes ! Maak je verzameling compleet, koop Verzamelobjecten op Marktplaats. Ook siku, diddl en stenen honden worden aangeboden en gezocht. Het meest bekend zijn onze tinnen beeldjes van beroepen.


De timmerman, metselaar of boer. We kunnen dit bijzondere geschenk bovendien personaliseren door een zwarte marmeren sokkel met gravure. Al onze beeldjes en kunst krijgen een strenge kwaliteits controle.


Kunst handgemaakt Daar waar mogelijk worden de beeldjes en kunst met de hand vervaardigd en afgewerkt. Garantie Wij willen tevreden klanten. U heeft altijd uw beeldje of kunstobject dagen opzicht.


Is het beeldje of kunst object niet goed. Laat het ons meteen weten! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over tinnen beeldje te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Tinnen beeldjes

Unieke tinnen en bronzen geschenkbeeldjes. Onder meer prinsen beeldjes en prinses, adjudanten beeldjes , bruidsparen, schuttersman of schuttersvrouw, buuttereedner, clown, boerebruidegom, boerebrui nar en communicanten. Voor elke gelegenheid een blijvende herinnering. De wereld van de tinnen figuren lijkt heel erg op de echte wereld maar dan slechts mm hoog. Een beeld van een timmerman, metselaar of boer.


Ruime keuze uit vele beroepen. Elke dag weer werken we met passie, creativiteit en aandacht voor de wensen van de klant aan de mooiste tinnen geschenken in onze tingieterij. Kom binnen, kijk in alle rust rond op onze site en laat u betoveren door het vakmanschap van Koos Zimdarse en de door hem op ambachtelijke wijze gemaakte tinnen voorwerpen: tinnen beelden, tinnen schalen, tinnen sfeerlichten, tinnen fotolijsten, tinnen kerststallen, tinnen sieraden en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts