maandag 31 juli 2017

Histor groen

Histor One prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Groentinten aan de blauwe kant van het spectrum ademen een rustige, serene sfeer uit. Zit je meer aan de kant van geel, dan kan groen een warme, zomerse noot toevoegen.


Denk dus goed na over welke sfeer je wilt bereiken.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Breng je muren tot leven met deze of één van de andere prachtige vrolijke, lichte, vergrijsde of donkere kleuren uit het kant-en-klaar assortiment.


De verf dekt goed en geeft een mooi mat. Verstilde sfeer met vergrijsd groen.

Subtiel geel en groen getinte zachte kleuren hebben een ontspannende invloed op de sfeer in je interieur. Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken?


Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. Deze groene kleur zorgt voor een levendig gevoel en. Quiet Clearing is elegant en aards tegelijk. Het groen brengt de harmonie van de natuur naar binnen, zodat we thuis helemaal kunnen ontspannen.


Totaal aantal kleuren: Let op! De categorie Groentinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL-kleurensysteem) bevat kleuren. Druk op een kleur voor meer informatie.


U kunt deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Uiteindelijk zijn uw muren was- en schrobbaar. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Deze pin is ontdekt door Lo Jorge da Veiga.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Dit model wordt geleverdmet statief adapter voor spindelstatief. Voordeel van acrylverf is dat deze snel droogt, geurarm is en minder milieubelastend en dus ideaal voor binnen. Wil je de verf ook buiten gebruiken?


Kies dan voor extra dekkende alkydverf. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Een ruim assortiment Muurverf kleur en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Groen is weer helemaal terug van weg geweest, we halen massaal kamerplanten in huis en kiezen voor natuurlijke materialen. Ik gebruikte het recent in één van mijn projecten, te zien in het portfolio. Door te kiezen voor vergrijsd groen is de basis rustig en heel stijlvol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts