woensdag 26 juli 2017

Kledingstylist

In de complete opleiding voor kledingstylist (Stijladvies) komen alle facetten van kleding en lichaamsvormen aan bo zoals vormgeving en balans zodat je een kledingadvies en stijladvies kunt geven. Past jouw kledingstijl bij jouw persoonlijkheid? Wil je meer weten over de werkwijze van de kledingstylist ? Bel of mail dan naar X Styling Image.


Kledingstylist

Je krijgt dan uitgebreide informatie over de mogelijkheden. En hoe belangrijk is dat bij de keuze van jouw kleding? Als je weet welk figuurtype je hebt, kun je bij het uitkiezen van je kleding ervoor. Samen met jou of voor jou gaan we op pad voor verrassende kledingsets ter aanvulling van je garderobe.


Zoek je verdieping na een kleur-en stijlopleiding en wil je je klant volledig adviseren over haar of zijn imago dan is de opleiding Imagostyling geschikt voor jou. De opleidingsmodule tot kledingstijlstylist bestaat uit vijf bijeenkomsten, van 09. De laatste bijeenkomst bevat een schriftelijk- en een praktijkexamen.


Rondt u beide onderdelen met succes af, dan ontvangt u van ons het certificaat tot ‘ kledingstylist ’. Door veel te oefenen, leert u het vak. Thuis, maar ook in de praktijk. De Stijlstrateeg laat je anders kijken naar je eigen kleding of helpt je met een basisgarderobe waar je eindeloos mee combineert. Versterk je persoonlijke uitstraling.


Meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en meer succes door een kleurenanalyse, kleurstyling en colourcoaching. Kledingstylist Leidschendam Voorburg. Ieder mens is anders, maar iedereen heeft het recht stralend en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Stijl is niet gebonden aan een bepaalde leeftijd of kledingmaat.


Kledingstylist

Voor ons ROKA-filiaal in Tilburg zijn wij op zoek naar een gedreven PERSOONLIJK KLEDINGSTYLIST voor uur per week. TROUWPAK, MAATPAK, SMOKING, JACQUET OF ZAKELIJK PAK. Voor vrouwen met passie voor mode, kleur en stijl!


Samen met mijn collega Marijke Boudeling verzorg ik kleur en stijl trainingen onder de naam De Stijlacademie. Wij leiden je op tot kleuradviseur, kledingstylist of imagostylist. Naast personal stylist is Suzi ook in te schakelen als kledingstylist voor fotoshoots en ze kan kledingwinkels helpen de maximale omzet uit hun collecties te halen.


Kledingstylist

Bekende Nederlanders (BN’ers) die jouw kleding dragen op televisie: brengt dit je als kledingmerk verder? Zien dragen, doet dragen, wordt vaak gezegd. Met jouw creatieve inslag en passie voor mode slaag jij erin de klant te inspireren.


Kleur laat mensen stralen! Nelleke Mulder Imago Groep leidt u in deze vijfdaagse opleiding op tot een professioneel kleurstylist. U leert herkennen welke kleuren bij. Van bouwkundig tekenaar tot kledingstylist : uiteenlopende vacatures in Tilburg.


Ook deze week zetten we voor jou de allerleukste vacatures op een rijtje. Veerle Biront, kledingstylist , Groningen, belgische roots, kledingadvies en kleuradvies. Marie Kondo en minimalisme, sneakers, vrouwelijke touch, ideale garderobe. Zij kunnen als geen ander onze dames en heren perfect stylen. Met meer dan vijftien jaar ervaring is Chris Beekwilder dé visagiste én styliste voor professionele reclamefotografie, commercials en bedrijfsvideo’s.


Nina - vakkundig stylist, in te huren voor modestyling, kledingadvies, metamorfoses, bruiloft- en foto-styling, personal shopper, art direction en set dressing. MBO Junior stylist - niveau 4. Vind je het leuk om mode te ontwerpen, dan is de opleiding Junior stylist misschien iets voor jou. Je werkt samen met ontwerpers en.


Kledingstylist

Ik organiseer de ideale dag voor jou! Het mooiste van jezelf komt op beeld tijdens deze unieke fotoshoot. Een fotoshoot in dag waar ik niet als enige teamlid (fotograaf) met je aan de slag ga, maar ook een visagist, haarstylist én kledingstylist !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts