maandag 24 juli 2017

Antislipstrip gamma

Rubberstrips worden veelal gebruikt voor het afdichten van twee oppervlakten. Het is een set antislip stickers gemaakt van PVC. Uitgevoerd in transparant is dit het ideale product voor extra veiligheid en comfort in je badkamer.


De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.

Antislip strip voor de trap, voor binnen en buiten. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteitsproduct, voor jaren plezier. Voor alle soorten trappen. Dus snel je trap weer veilig!


Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antislipstrip is de oplossing!


Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.

Ontvang direct een offerte! Met een veilig gevoel de trap op- en af? Leg geen spullen op de trap, zorg voor goede verlichting én breng een antislip strip aan op de traptrede. Door te klikken op de aanmeldknop ga je akkoord met de privacy.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Ook 1 op maat te bestellen! Het grootste voordeel van een antislipstrip is het niet meer uitglijden op gladde plekken of in gladde ruimtes.


Daarnaast kunt u bij Madico terecht voor zelfklevende antislipstrips die u gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. De strips hebben een uitstekende hechting op iedere ondergron zijn stabiel en hebben een lange levensduur. De antislip strip tape is door zijn breedte uitermate geschikt voor jonge kinderen en ouderen. Pluspunten Brede strip voor ultieme grip en minder kans op verschuiven.


Voelt niet scherp aan je voeten en zeer kind vriendelijk. Krult niet op aan de kanten. Bekijk en bestel via IKEA. Traptrede profiel Rubber Zwart Dit rubberen profiel zorgen voor meer grip bij het betreden van traptreden.


Onder de prijs kunt u kiezen voor de gewenste soort levering.

De GAMMA anti-slip rubber zorgt dat jouw meubilair niet verschuift. De anti-slip rubber plakt vanzelf aan je meubel en blijft goed zitten. Het wordt verzonden in sets van 12. Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap in huis. De antislipstrip is gemaakt van een duurzaam volledig gerecycled rubber voorzien van ribbels aan de bovenzijde voor voldoende grip.


De antislipstrip ligt ongeveer mm boven het oppervlak en word zonder lijm of kit in de vooraf gefreesde groeven gedrukt. Storax is dé turn-key specialist op het gebied van antislip producten voor vloeren, trappen, galerijen. Als je de strip even bij de kachel neerlegt wordt hij een stuk soepeler.


Het soepel maken in een bakje water lijkt mij minder goed. Het eindresultaat is perfect. Info over antislip traptreden gamma. Resultaten van zoekmachines! De perfecte bescherming tegen uitglijden op gladde oppevlakten, ladders of trappen.


Bestel online antislip tape op Tapeconcurrent. Een vaste trap gaat best lang mee maar er komt een moment waarop je hem wilt renoveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts