dinsdag 18 juli 2017

Betonlook op de muur

Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring. Met het legwerk in eigen beheer. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook.


De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf.

Wil je ook een muur met betonlook ? Om een betonlook te creëren kan je kiezen uit verschillende materialen. In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en telkens wat inspirerende voorbeelden. Je hoeft niet noodzakelijk te gaan voor bepleistering of tegels om een betonlook te creëren, het kan ook met verf. Een stoere en industriële betonlook op de muur aanbrengen?


Deze verf is eenvoudig zelf aan te brengen en je kunt er precies het effect mee bereiken dat jij mooi vindt. Bekijk hier het stappenplan voor het aanbrengen van de Marrakech Walls verf. Er zijn primers op de markt speciaal voor betonlook verf en geschikt voor verschillende ondergronden.

Bij Karwei is dat ‘Voorstrijk poederende Ondergrond’. Wij hebben echter de betonlook muurverf direct zonder voorbehandeling op de muur aangebracht omdat wij een meer effen betonlook voor ogen hadden. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren : beton is helemaal hot!


Ontdek wat het kan doen voor jouw interieur! Lees ook: In stappen een betonlook muur. In dit blogbericht maak ik gebruik van de betonlook verf waar ik goede ervaringen mee heb.


Je kunt kiezen voor verschillende kleuren met als effect een warme, koele of zelfs Oosterse uitstraling. Zie je hoe de betonlook voor een rustieke uitstraling zorgt? De betonlook zorgt voor sfeer in huis. Door te spelen met de fijne lijn tussen perfectie en imperfectie houd je een interieur spannend.


Het wolkenpatroon op de muur vormt bijvoorbeeld een mooi contrast met de strakke witte omliggende muren en voegt warmte en zachtheid toe. De verf is eenvoudig zelf aan te brengen en verkrijgbaar in meer dan 1kleuren. Het is een schitterende 1 minerale verf die ligt tussen verf en pleisteren.


Hierbij kregen we advies van Histor styliste Jelena. Zij legde ons uit hoe we onze eigen betonlook muur konden creëren. Vandaag gingen we met het advies aan de slag.

Bekijk ons menu en bestel uw favoriete afhaalmaaltijd gemakkelijk online! Boek het OP, Chaweng Beach. Dat maak je eenvoudig zelf met Alabastine MuurDécor Beton Effect. Dit kan in twee eenvoudige stappen met Alabastine MuurDécor Beton Effect. Betonlook is helemaal de trend tegenwoordig.


Het is stoer en heeft een strakke, maar toch warme uitstraling. De coverfoto van deze blog is een foto van haar prachtige eetkamer, maar ook in de keuken en slaapkamer heeft ze betonlook verf op de muren gebruikt. Door dit mooi te combineren met sfeervolle meubels en accessoires heeft ze er een prachtig interieur van gemaakt.


Na het drogen van primer, kun je aan de slag met de betonlook verf. Hiervoor heb je een kwast nodig, dit kan een brede kwast zijn, maar gebruik geen roller. Geef je eigen muren ook een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton-kalkverf. Je kan kiezen voor een egale betonlook of juist spelen met het effect op de muur door de verf in halve cirkels aan te brengen waardoor er ‘vegen’ ontstaan. Dit geeft de muur een meer verweerde look.


Bovendien is Cemcolori een geliefd product voor muren in natte ruimtes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie en. Heb je de hele muur in de basisverf staan, dan laat je deze drogen tot hij overschilderbaar is (meestal na zo’n uur. Check de gebruiksaanwijzing op je verfblik).


Stap 4: Breng de tweede laag verf aan (toplaag) Zodra je basislaag overschilderbaar is, kun je met de toplaag beginnen. Dit is de donkergrijze kleur verf. De kleur die ik gebruik is Silver Blue en ik gebruik een grijze primer. Eerst breng je de primer aan op de muur.


Dit laat je 6-uur drogen en dan kan je verven met de betonlook verf. Dit moet ongeveer uur drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts