dinsdag 11 juli 2017

Kartell bijzettafeltje

Bestel online of kom langs! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Al jaar uw Meubelexpert. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Kartell bijzettafels bij Flinders.


Kartell bijzettafeltje

Weer zo’n multifunctioneel meubeltje van kartell ! Bijzettafel Jolly is ontworpen door Paolo Rizzatto. Een schitterend helder ontwerp met een grijze tint. Het bijzettafeltje is vervaardigd uit polycarbonaat.


Makkelijk te reinigen en licht in gewicht. Een mooie en vrolijke bijzettafel voor in huis. Let op de speelse omgang met ronde lijnen en scherpe hoeken! Een erg mooi ontwerp van Philippe Starck! Dit glazen bijzettafeltje kunt u ook als zeteltafeltje gebruiken om er een glas of een tijdschrift op te leggen.


Kartell bijzettafeltje

U kunt dit bijzonder handige bijzettafeltje BOBBY. De conditie is gebruikt, zitten lijmresten en wat krassen op. Gebruikt als kastje onder bureau op werk.


Elegant, trendy en tegelijk zeer praktisch, stevig en functioneel en verkrijgbaar in kristal en gekleurde versies. Haal vandaag nog die bijzettafels in huis. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Vervaardigd uit een enkele gievorm, ontworpen met een strakke en symmetrische vorm doet het bijzettafeltje denken aan een zandloper.


Het is zowel een krukje als een tafeltje, uitgedacht om in elk interieur te kunnen passen met sympathie en humor maar met het oog op functionaliteit. Het oppervlak van dit pareltje daarentegen zorgt voor spectaculaire licht- en kleureffecten. De bijzettafelis gemaakt van polycarbonaat (kunststof) en is kras- en weerbestendig. Ideaal voor kinderen bijvoorbeeld. Hiernaast is hij ook erg licht, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.


Ontwerper Alessandro Mendini vond de inspiratie voor het bijzondere patroon in het werk van popart kunstenaar Roy Lichentstein. Componibili bijzettafel medium (comp.) zwart. Echt design, gemaakt van ABS (kunststof), ontworpen door. De Jolly bijzettafel is een bijzonder veelzijdig tafeltje met een strak vormgegeven design. Zo is de Jolly gemakkelijk toe te passen als individueel bijzettafeltje , met meerdere als salontafel of simpelweg als nachtkastje, het kan allemaal.


Designdeals van deze week. Dit stevige bijzettafeltje past door zijn transparantie en ruime keuze aan kleuren in elk interieur. En door de compacte afmetingen en het lichte gewicht, kan je het tafeltje eigenlijk overal wel kwijt. De Prince is samengesteld uit twee kegels waardoor de vorm doet denken aan een zandloper.


De meest voor de hand liggende ruimte is natuurlijk de woonkamer. Een bijzettafeltje in de woonkamer functioneert vaak als meubelstuk om je voeten op kwijt te kunnen. Maar ook om je theeglas, koffiekopje of snacks erop weg te zetten. Pilastro is verkrijgbaar in de ondoorzichtige kleuren roo lila, violet, groen en zwart. Zo kan een bijzettafeltje ook prima volstaan als nachtkastje.


Kartell bijzettafeltje

Natuurlijk schuif je een bijzettafeltje eenvoudig aan op momenten wanneer het nodig is. Wanneer je een grote en een kleine bijzettafel hebt, kun je het kleinere tafeltje iets onder de grote bijzettafel schuiven, dit creeert een leuk effect. Vintage bijzettafeltje , Jimi.


Nature trend en vintage optie, dit bijzettafeltje of salontafeltje is zuiver én sober. Omschrijving :Poten in massief berkenhout, afgewerkt met polyurethaan lak. Tafelblad in MDF met gelakte afwerking in wit.


Kartell bijzettafeltje

Dankzij het afneembare tafelblad kan de bijzettafel snel een opbergruimte worden voor kleine spullen die snel opgeborgen moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts