maandag 10 juli 2017

Bamboe olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!


Bamboe olie

De Grey-go verwijderd het bovenste vergrijsde laagje van de bamboe. De kwalitatieve olie zorgt ervoor dat kleuren er veel meer uitkomen en beschermt de bamboe. Dit speciaal ontwikkelde product op basis van o. De bamboe onderhoudsolie is gemaakt uit een combinatie van natuurlijke producten. Als basis gebruiken wij lijnzaadolie wat al eeuwen word gebruikt en als betrouwbare onderhoudsolie gezien word.


Bamboe-olie van CéPé is speciaal ontwikkeld voor gebruik op bamboecomposiet materiaal en andere bamboeproducten en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. De olie is stofdroog na uur. Het kleureffect van de olie behandeling is afhankelijk van de ondergrond. CéPé Bamboe-olie is speciaal ontwikkeld voor op bamboe en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. Het product is niet broeigevoelig en na droging geeft de olie niet af.


Houdt het natuurlijk vergrijzingsproces van de bamboe zoveel mogelijk tegen. Na plaatsing kunnen de planken direct voorzien worden van de olie. Voor het jaarlijkse onderhoud is het belangrijk de planken eerst goed schoon te maken met de bamboe cleaner en vervolgens de olie aan te brengen.


Voor behandeling en regelmatig onderhoud van bamboeprodukten. Gaat verkleuring en verdroging tegen, waterafstotend. Ademend en vochtregelurend. Alleen voor buiten gebruik.


Samenstelling: Hoogwaardige plantaardige oliën en additieven. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor bamboe en beschermt het terras, de gevel, het tuinscherm en andere producten gemaakt van bamboehout tegen weersinvloeden. Bamboo Booster, een bamboe olie die voedt verzorgt en versterkt. Tip: zet eerst een proefstuk op om het juiste effect te controleren.


Deze massage olie bevat een viscositeit die zeer prettig samenwerkt in combinatie met de bamboe stokken. Een voordeel boven lakken is dat beschadigde delen eenvoudig bijgewerkt kunnen worden. Dit kan gebeuren met een blanke of een gekleurde olie zodat u zelf de kleur van het product kunt bepalen.


Bamboe olie

De zuivere natuurlijke oliën zijn zoals het bamboe uit de natuur afkomstig en passen daardoor uitstekend bij elkaar. Houd het product droog, bamboe werkt als het nat wordt. Geschikt voor het behandelen van bamboe voorwerpen zoals: bamboepalen, bamboe tuinschermen, bamboe meubelen etc. Neem vocht direct op en zorg voor een schaal onder lekkende plantenbakken om kringen te voorkomen.


Voor toepassingen in badkamer en keuken is het dan ook verstandig om voor een lakafwerking te kiezen. Controleer het onderhoudsadvies zoals dat door de fabrikant van de olie of lak is gegeven. Olie is gemakkelijk aan te brengen, waardoor het onderhoud van je houten snijplank erg simpel is.


Bamboe olie

Omdat olie een natuurproduct is, loop je geen risico op het inslikken van giftige stoffen. Het is daarom een betere oplossing dan kunstmatige coatings en middeltjes waarmee je je snijplank zou kunnen beschermen. De poriën in het hout zitten vol met olie. Hierdoor kunnen bacteriën niet in de plank komen.


Het snijden van kip zou ik des ondanks afraden op een houten plank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts