vrijdag 30 december 2016

Iittala essence witte wijnglazen

Horecakwaliteit witte wijnglazen op voorraad. Snel gelever bestel nu online! Kies uit producten vanaf € 160. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen.


Herroepingstermijn dagen.

Duizenden tevreden klanten. Essence set witte wijnglazen , cl ,. Een wijnglas is een wijnglas, zou je denken. Toch lijkt het of de wijn lekkerder smaakt in dit prachtig vormgegeven glas. De vorm zorgt ervoor dat de geur mooi gevangen wordt, terwijl de wijn voldoende ruimte heeft om te ademen. Dat is pas optimaal genieten!


Het glas is evenwichtig gestroomlijnd waardoor het prettig in balans in de hand ligt. Door de vormgeving iets aan te passen, wordt uw geur- en smaakbeleving nog intenser. Houdt u meer van rode wijn, champagne of bier?

Laat heerlijke wijnen nog beter smaken in speciale daarvoor ontwikkeld glazen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van verschillende wijnen! Hij was ervan overtuigd dat je nog meer van de wijn geniet als de vormen eenvoudig zijn. Groot assortiment witte wijnglazen. Gratis levering vanaf €5-, bestel snel!


Prachtige witte wijnglazen van Iittala. Iittala Wijnglazen koop je eenvoudig online bij bol. Alle belangrijke glazen om je favoriete wijnen uit te drinken. Wanneer ze naast elkaar staan, herken. Op dit moment geen wachtenden.


Uur Besteld = Morgen In Huis! Zie vergelijkbare producten voor meer informatie. De steel en voet van het glas zijn even groot, wat zorgt voor een prettig evenwicht. Leuk als geschenk of om zelf te gebruiken. Een van de meest geprezen glasserviezen ter wereld.


De glazen zijn in een set van stuks. Modern en minimalistisch met opmerkelijk gevoel van evenwicht. Het ligt dan ook perfect in de hand en is geschikt voor dagelijks gebruik.


Wijnglazen die de verleidelijke eigenschappen van wijn naar voren laten komen.

Deze set bestaat uit glazen. Witte wijnglazen : Witte wijn wordt over het algemeen koud gedronken. Champagneglazen: Glazen voor champagne en andere mousserende wijnen hebben een smalle, hoge kelk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts