woensdag 14 december 2016

Stoere gordijnen vtwonen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!

Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Voor de gordijnen kun je kiezen uit stofsoorten, in totaal kleuren, geweven met wat grovere draad voor de stoere vtwonen -look. De stoffen- van semi-transparant tot verduisterend – kunnen op allerlei manieren geconfectioneerd worden, bijvoorbeeld met een enkele of dubbele plooi.


Gordijnen voor de jongenskamer. Stoere gordijnen maken de jongenskamer helemaal af. Ze geven namelijk sfeer aan de kamer en het belangrijkste: ze houden het licht buiten wanneer zoonlief een dutje doet.


Wij speurden het internet af op zoek naar de mooiste gordijnen jongenskamer, zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

Ze geven sfeer aan de kamer en het belangrijkste: ze houden het licht buiten wanneer zoonlief een dutje doet. Met een mooie basis is de toon in huis al gauw gezet. Blijken de vloeren en gloednieuwe gordijnstoffen van vtwonen een winning team. Goed voor stijl, warmte én rust in huis.


Ook kunnen vtwonen gordijnen afgewerkt worden met een stoere anthraciet kleurige lockrand die het meest opvalt bij het gebruik van. In samenwerking met vtwonen mogen we cadeaukaarten t. Natuurlijke materialen met een grove structuur, zoals linnen en katoen zorgen voor een stoere uitstraling. Kijk ook naar de stijl van je huis: in oude huizen staan geplooide, rijke stoffen mooi, terwijl rechte gordijnen het goed doen in nieuwbouw. Alle stoere gordijnen zijn verzameld op deze pagina.


Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar. Zeker weten dat het gordijn past? Gebruik dan onze handige meetinstructie.


Uiteraard is het ook mogelijk om een losse gordijnstof te bestellen. Voor raamdecoratie is genoeg keuze te vinden, waarvan gordijnen misschien wel de populairste keuze is. Dan hebben wij vast iets voor jou in ons uitgebreide kant-en-klaar gordijnen assortiment.


Mooie raambekleding maakt je huis rijker.

Zoek raambekleding die aansluit bij de aard en bouw van je huis. Er is passende raamdecoratie bij de meest uiteenlopende woonstijlen. Van romantisch frivool en fris landelijk tot modern design. Luxaflex, gordijnen , shutters… De mogelijkheden zijn eindeloos! Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! VTwonen bij Smulderstextiel. Niet zo verwonderlijk: de stof is slijt- en scheurvast en dus duurzaam, en heeft een stoere stonewashed uitstraling.


Heb jij al linnen in huis? Linnen gordijnen Webwinkel Stoer Linnen biedt klanten al tien jaar een ruim assortiment linnen producten waarbij de voordelen van deze stof duidelijk naar voren komen. Stoer denim gordijn , voor een ijzersterke basis. Voor een ijzersterke basis kies je voor strakke lijnen van staal, zoals deze stoel. Hier gecombineerd met een blauwe denim gordijnstof, uit de vtwonen huiscollectie.


De op maat gemaakte collectie van vtwonen bestaat uit gordijnen , rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en houten en aluminium jaloezieën. De raambekleding varieert van semi-transparant tot verduisterend en kan op allerlei manieren geconfectioneerd worden. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts