woensdag 14 december 2016

Opbergen tuinkussens

Zoek naar tuin kussens op de nieuwe KensaQ. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Keuze uit meer dan opbergkisten! Opbergkisten nu al vanaf €195.

Tuinkussens opbergen in de winter. Als de zomer voorbij is, moet je jouw tuinkussens voor een langere tijd opbergen. Want de kussens zijn eigenlijk te leuk om niet te gebruiken. Bij Kees Smit adviseren we om tuinkussens in de winter altijd binnen op te bergen op een droge en vorstvrije plek. Praxis biedt diverse opbergboxen.


Van tuinkussenbox, speciaal om je tuinkussens in te stoppen, tot een grote ronde opbergmand voor al je tuingereedschap of speelgoed. Ook heb je keuze uit diverse merken: Keter opbergboxen, Biohort opbergkoffers en verschillende andere opbergmanden. Om extra lang van je tuinkussens te genieten, raadt Tuinmeubelland aan deze droog en netjes op te bergen.

Dit geldt voor zowel tuinstoelkussens, sierkussens als loungekussens. Het opbergen van de tuinkussens verlengt ook de levensduur van de kussens. In deze blog lees je handige tips om je tuinkussens op te bergen.


De hiervoor genoemde tips over het opbergen van tuinkussens , gelden voor tijdens de zomerperiode. Ga je jouw tuinkussen langdurig opbergen , dan is ons advies altijd om tuinkussen binnenshuis op te bergen. Je doet er goed aan om de tuinkussens op te bergen op een droge plek, bijvoorbeeld in de bijkeuken, schuur of op.


Wanneer je bijvoorbeeld je tuingereedschap, containers, of tuinkussens netjes wilt opbergen , is het handig om een opbergbox aan te schaffen. Het grote voordeel hiervan is dat deze boxen niet alleen een praktische functie hebben, maar ook qua design ook nog prima passen in een hoekje van je tuin. De inhoud bedraagt 1liter. Echtter is de kist niet waterdicht.


De kist kan op slot door middel van een hangslot. Deze wordt niet meegeleverd. Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen , zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue.


Met onze opbergers voor buiten ruim je de spullen in je tuin of balkon netjes op. Bruine tuin opbergbox met hout patroon. De grootste collectie tuinkussens hier! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinkussens. Meer geluksmomentjes buiten! Ademende tas voor het opbergen van tuinkussens. Tips voor het opbergen van tuinkussens Natuurlijk wil je tuinkussens jarenlang mooi houden.


Droog en netjes opbergen is dan een must. Niet alleen in de winter, maar zeker ook in de zomer. Op deze manier raken ze niet beschadigd door regen en zonlicht en blijven ze stofvrij.


Als je de ruimte hebt kan je ze natuurlijk binnenshuis leggen. Vaak worden de tuinkussens meegeleverd met de loungeset die u besteld heeft, maar een opbergtas voor tuinkussens wordt vaak vergeten. Gelukkig kunt u deze eenvoudig online bestellen bij Beschermhoesshop. Door de tuinkussens op te bergen in deze speciale opbergtas voor tuinkussens , verlengt u de levensduur van de kussens. Kussenboxen zijn ideaal voor het opbergen van je tuinkussens , als je geen plek in de schuur of in huis hebt.


Bij Intratuin vind je diverse Keter tuinkussenboxen in verschillende maten, voor alle soorten kussens! Maar wat doe je met je pas aangeschafte tuinkussens ? Een kussenbox verlengt de levensduur van je tuinkussens , zodat je ze langer kunt gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts