vrijdag 23 december 2016

Antifouling blauw

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Cupron Plus N Donker Blauw 2. L Hoogwaardige antifouling op basis van koper en speciale biociden. Bekijk alles met antifouling blauw ! Alles voor de watersport kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Ook radio’s, gps en buitenboord motors worden aangeboden. Met starbrite antifouling hou je jouw onderwaterschip alg en aangroei vrij.


We hebben een diversiteit aan kleuren, zoals de meest verkochte rode anti fouling en de witte antifoulin. Naast deze kleuren hebben we ook blauwe en zwarte anti fouling. Hempel jotun international antifouling meerdere kleuren blauw zwart rood roodbruin rood en roodbruin 2.

KOK watersport gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Opvolger van de bekende Seatender antifouling. De vernieuwde Seajet 0Teichi zelfslijpende antifouling is koperhoudend en is toegestaan op de Nederlandse markt. Direct afgeleid van antifouling uit de beroepsvaart.


Het biedt een seizoensbescherming en is g. Seajet 023- antifouling (het particuliere alternatief voor Seatender 10)Deze verf heeft dezelfde. International Interspeed Extra. Extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koper, met een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met vorige conventionele antifoulings. Het volledige aanbod Hempel antifouling tegen Scherpe Prijzen. Zoals Hempel Olympic, Hempel Classic in en liter Gratis verzending vanaf €50!


De formule is ontwikkeld om de beste bescherming te bieden in zoet en brak water, en is uitermate geschikt voor boten van hout, staal en polyester. Je kan deze antifouling tot wel maanden voor de tewaterlating aanbrengen. Deze antifouling is beschikbaar in potten van liter en 7milliliter en vier kleuren: wit, blauw , rood en zwart.


Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Te gebruiken op polyester (gelcoat), staal, aluminium en hout. Voor zoet, zout en brak water.


Har schrobbaar oppervlak, geschikt om te polijsten, voor het verkrijgen.

Chloorrubber Plus is een hoge sterkte op basis van koper antifouling voor gebruik in zowel zoet als zoutwater gebieden. Antifouling producten, Watersport Antifouling ,Boero Antifouling , Seajet Antifouling ,koperhoudende Antifouling , Guardia Antifouling , Seajet 03 Seajet, Antifouling. Voornamelijk gebruik op polyester, staal, aluminium en hout. Ook op bestaande antifouling aan te brengen, hecht goed. Geschikt alle typen boten tot een snelheid van knopen.


Aanbrengen tot maanden van tevoren. Bescherm uw boot tegen aangroei, zoals schelpdieren, zeewier en slijm. Gebruik Antifouling veilig - lees voor gebruik altijd het etiket en de product informatie. Goedkoop verf en antifouling kopen. Bij Marinediscounter kunt u kunt verf en antifouling zeer goedkoop aanschaffen.


Wilt u grote hoeveelheden kopen, dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen bij ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts