maandag 19 december 2016

Silicaatverf

De sol- silicaatverf maakt ook toepassing op niet-mineraal pleisterwerk mogelijk. Daarbij vindt de binding chemisch en fysisch plaats. Silicaatverf is van nature schimmelwerend en antibacterieel. Onze natuurlijke silicaatverven zijn dampopen, vochtreguleren milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van de gebruiker. Silicaat wordt verkregen door kwartszand met potas en koolzure natron te smelten.


In werkelijkheid is silicaat een gesmolten glasmassa.

Het onderscheidt zich hiervan doordat het in water oplosbaar is en glas uiteraard niet. Kenmerkend voor deze muurverf is de hoge dekkracht en de zeer goede verfbaarheid en verwerking. Zo kan het feit dat silicaatverf als Sikkens Alpha Supraliet en Keim niet filmvormend zijn ertoe leiden dat er mos op de gevel begint te groeien. Geschikt voor minerale buitenmuren.


De verf is makkelijk verwerkbaar, heeft een lange levensduur en is niet filmvormend. Keim mineralen verf is de beste oplossing voor het schilderen van buitenmuren. Keim Soldalan het eerste product op Sol- Silicaat basis.


Sol-Silicaat is de jongste generatie Keim silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen. Bakstenen in een mindere kwaliteit, bijgewerkte voegen en gedeeltelijk nieuw metselwerk in een gevel vragen om een esthetische oplossing.

Als u deze site verder bezoekt gaat u akkoord met deze cookies. Deze website gebruikt cookies. Als eerste silicaatverf combineert KEIM Soldalan het brede toepassingsgebied van dispersieverven met de minerale kwaliteiten van een klassieke silicaatverf.


Uv-stabiel en kleurecht, bestand tegen schadelijke stoffen in de omgeving, zeer waterafstoten bestand tegen het weer, niet brandbaar en zeer diffusie-open. Het product reageert alkalisch en werkt daardoor desinfecteren champignon- en schimmelwerend. Goed gemengd kan deze silicaatverf heel makkelijk met een borstel of met een verfrol worden aangebracht.


TOEGEPAST BIJ DE VOLGENDE PROJECTEN. Uitstekende dekkende, ecologische silicaatverf voor binnen. Keim, Beeck en Silinkleuren. Vrij van weekmakers, conserverings- en oplosmiddelen. Op mineraal houdende ondergronden, oude silicaat- en mineraalmuurverven.


Ook de huid en de ogen dienen beschermt te worden tegen verfspatten. Levering van Keim verf, uit het gehele assortiment direct bij u thuis of op werk. Het silicaatfilter met type hars richt zich op de verwijdering van silicaten en fosfaten wordt voor optimale prestatie altijd na een DI-filter geplaatst. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.


Keim Granital beschermt minerale ondergronden tegen de ongunstige invloed van het klimaat. De lange levensduur bespaart grondstoffen en de samenstelling zonder schadelijke stoffen ontziet milieu en gezondheid. Daarnaast zijn de grondstoffen voor silicaatverf in zeer ruime mate beschikbaar.

Opgelet: de verf gelijkmatig aanbrengen. Boorden en hoeken ‘nat in nat’ afwerken. Gebruik soepele rollen die voldoende verf kunnen opnemen. Tijdens het toepassen en het drogen, de lokalen goed verluchten en ventileren.


Niet gebruiken bij een temperatuur lager. Het behandelen van een gevel met silicaatverf wordt in de volksmond ook wel Keimen genoem naar de uitvinder van deze verf, A. De Corisilk silicaatverf is door zijn typische eigenschappen zeer goed bestand tegen atmosferische vervuiling, heeft een mat, mineraal uitzicht en heeft een zeer goede kleurvastheid. Sigma Silicat Topcoat Matt is een hoogwaardige gevelverf.


In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts