donderdag 29 december 2016

Sigmatex superlatex 10 liter

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bestel Sigmatex vandaag nog bij verf. Alle varianten Sigmatex muurverf. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Sigmatex Superlatex Matt is perfect geschikt voor zowel de binnenmuren en plafonds als de buitenmuur. Deze buitengewoon goede muurverf is universeel toepasbaar en is erg makkelijk te verwerken. In vergelijking tot andere muurverven kunnen we garanderen dat jij met deze verf lekker makkelijk kunt schilderen.


De muurverf is van zeer hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste eisen. Je brengt de verf gemakkelijk zelf aan met een kwast of een roller. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van. Wij werken als zelfstandige al vele jaren met Sigma, na mijn verhuizing naar. Deze actie geldt alleen voor de liter Sigmatex Matt wit en lichte kleuren! Wilt u de Sigmatex in een andere inhoudsmaat of in een donkere kleur bestellen, klik dan hier. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


De hoogwaardige kwaliteit van dit product staat al jaren garant voor perfect schilderwerk bij de doe-het-zelver en professionele schilder. Sigmatex superlatex Matt is verkrijgbaar in het wit en vrijwel alle kleuren van flexa, histor, painting the past en sikkens etc. De sigma tex heeft geen glans en is uiterst matt. RENDEMENT SIGMATEX SUPERLATEX MATT. Het praktisch rendement is afhankelijk van de.


Het afwerken van wanden en plafonds. Hoogwaardige universeel toepasbare matte muur- en plafondverf. De Sigmtex superlatex matt is een vlekbestendige muurverf binnen en buiten muurverf. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De verf is toepasbaar op diverse ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten, stucwerk etc.


Sigmatex is opgenomen in de Sigma brochure Muur- en plafondafwerking. Daarnaast kan de Superlatex Matt ook worden gebruikt als afwerklaag op glasweefsel. De verf is geschikt voor het schilderen van alle droge vertrekken binnenshuis en is schrobvast. Gelijkmatig opbrengen en verdelen.


Sigmatex superlatex 10 liter

Voor gebruik Verf goed roeren. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. Het rendement is ongeveer 7-9mper liter. Wanneer de ondergrond niet voorbehandeld is adviseren wij eerste een primer te gebruiken. Sigma Superlatex Matt liter is universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie.


Deze goed bespuitbare verf met beste dekking kan binnen voor het afwerken van wanden en plafonds gebruikt worden, maar ook buiten! Hij is tevens uitermate geschikt voor muren en plafonds in ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals de badkamer en keuken. U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken. Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen.


Sigmatex superlatex 10 liter

Universele muurverf voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts