vrijdag 16 december 2016

Polyester muur

Bestel polyester mode bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zie er fleurig uit: bloemenprints! De mooiste outfit haal je bij OTTO.


Goed gekleed weer aan het werk.

De grootste keuze aan broeken! Nu online te bestellen bij OTTO. Wil je eenvoudig een stevige muur plaatsen in je tuin, kies dan voor een polyester wand! De polyester wanden van Tuin-online. Qua prijs is polyester een kwalitatief goed en goedkoper alternatief voor de aluminium wanden.


De wanden kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Deze zeer massief ogende wanden zijn onderaan de lange zijde voorzien van montagestrips. Polyester wanden zijn nieuw in ons assortiment.

Het voordeel van de wanden is dat ze een holle constructie hebben waardoor u gemakkelijk accessoires zoals verlichting, watervallen etc. Direct meer privacy in uw tuin of een mooie afscheiding? Door en door gekleurd zuiver wit, lichtgrijs of antraciet-zwart.


Tuinafscheiding – polyester muur – Artiplant. Creatieve oplossingen voor meer privacy of strakke lijnen en afscheidingen in de tuin. Artiplant levert polyester tuinmuren en wanden, ideaal als afscheiding voor tuin, terras of balkon. Handgemaakt, kras- en kleurvast en vorstbestendig.


Lichtgewicht, dus ideaal voor balkon of dakterras. Het is mogelijk om de afsche. Aan de zijkanten zijn deze wanden voorzien van montagestrips. Een groot voordeel va ndeze wanden is dat ze een holle contructie hebben, u kan daardoor gemakkelijk accessoires monteuren, zoals verlichting.


Wel hechtingslaag aanbrengen. Door nog een extra doek aan te brengen in de natte polyester wordt hij minder grof aanvoelen, zodanig dat je de vezels veel minder door de topcoat ziet komen (dit doen ze meestal bij zwembaden ook). Deze muren worden gemaakt van vezelversterkt polyester , na productie van de muur wordt deze gespoten met een componenten korrelstructuur.


Op deze manier krijgt de muur de uitstraling van een stucwerk muur alleen dan zonder de nadelen van scheurvorming en benodigde zware fundatie. De muren zijn afgewerkt in een fraaie stucwerk-look. Populair zijn de witte muren of steenkorven, veelal gebruikt als architectonisch object of als strakke belijning in de tuin.


De voorgemaakte op maat gemaakte polyester muren (vaak wit) en steenkorven in alle hoogtes en vormen laten een snelle plaatsing toe.

Ook zijn onze polyester muurpanelen en wanden in elke RAL kleur leverbaar. Deze polyester decoratie figuren worden met de hand geschilderd en afgewerkt zodat ze ook buiten neer te zetten zijn. Zoeken naar: Contactgegevens. Deze plamuur heeft een uitstekende hechting op metaal, polyester , diverse kunststoffen, steen en aluminium en met deze plamuur kunt u zowel binnen als buiten beschadigingen vullen.


Voor al onze standaard maten en prijzen, vraag naar onze website. Verkrijgbaar in meerdere ral-kleuren. Wanden en vloeren waterdicht maken met polyester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts