woensdag 28 december 2016

Inspiratie vloerkleden

Uitgebreid aanbod Groene kleden. Bestel een rond Vloerkleed. Ontdek het grootste online aanbod van vloerkleden in Europa. Nu vloerkleden voor ongelooflijke prijzen. Alles moet weg - Profiteer nu!

Ruim aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Het vloerkleed is een echte sfeermaker in huis.


Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. En hoe weet je zeker dat het kleed thuis net zo goed staat als je van te voren denkt? Een goed vloerkleed is dé sfeermaker in je interieur.


Omdat het letterlijk op de grond ligt, staat het aan de basis van de uitstraling van je woon- of slaapkamer.

Een nieuw vloerkleed kopen? Een vtwonen vloerkleed is stijlvol, een echte blikvanger voor je huis. Hoe kies je een vloerkleed ? Het nieuwe jaar is in zicht, tijd om vooruit te blikken op de nieuwste woontrends. Vloerkleden spelen al langere tijd een steeds prominentere rol in het interieur.


En ook het komende jaar zet deze trend door. Met een vloerkleed verbindt je je meubels met elkaar en creëer je rust. Het beste kun je een vloerkleed altijd voor een klein deel onder je bank of bed plaatsen. Het zorgt voor sfeer en warmte in huis. Inspiratie en trends Een vloerkleed maakt je huis echt af.


Bij Kwantum heb je keuze uit diverse soorten vloerkleden. Maar voor welke formaat ga je? Kies je voor handgemaakt of liever hoogpolig? Wij helpen je graag om wat inspiratie op te doen.


Bovendien heb je met een handgemaakt vloerkleed van Kwantum altijd een duurzaam gemaakt vloerkleed. Duurzaamheid staat bij Kwantum namelijk hoog in het vaandel.

Onze handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei natuurlijke en gemengde tinten. In onze winkels herken je deze vloerkleden aan de kartonnen labels op de vloerkleden zelf. Ik ga er nog eens goed over nadenken voor welk soort vloerkleed ik kies. Ik hoop dat we jou in ieder geval voldoende inspiratie voor hippe karpetten hebben gegeven om een leuk vloerkleed aan te schaffen voor in je woonkamer, keuken, hal of slaapkamer! Het vervaagde uiterlijk van een verweerd vloerkleed zorgt voor sfeer in huis.


Deze vloerkleden zijn gemakkelijk te mixen en matchen met de kleuren die jij al in huis hebt gehaald. En we kunnen nog steeds kiezen uit hoog- en laagpolige kleden. Hoogpolig, heerlijk voor aan de voetjes als je uit bed stapt.


Laagpolig, vooral met een dessin prachtig bij de zithoek. Bezorgtijd: 2-werkdagen. Grote collectie vloerkleden vind je hier! Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Regelmatig delen we op onze bterieur inspiratie en woontrends. Deze week laten we ons inspireren door de prachtige, gloednieuwecollectie van Villa Nova. Dit jonge Britse bedrijf fabriceert in samenwerking met het Belgische Louis de Poortere prachtige vloerkleden.


Een rond vloerkleed is lastiger te combineren dan een rechthoekig vloerkleed omdat de meeste meubels ook rechthoekig zijn. Denk maar eens aan de bank, de salontafel, een dressoir, een boekenkast of een tafel. Je kunt je afvragen of een rond vloerkleed hierbij past maar wij zijn ervan overtuigd dat het met elkaar gecombineerd kan worden.


De mooiste vloerkleden inspiratie. Voor in de woonkamer, slaapkamer of een andere plek in huis. Ieder interieur maak je pas echt af met een mooi vloerkleed. Er zijn vloerkleden voor elke woonstijl te koop: of je nou van vintage, Scandinavisch, bohemian, modern of landelijk kiest er is altijd wel een vloerkleed wat bij je past. Ze geven een interieur veel warmte en sfeer, zeker wanneer het koud buiten is, willen we binnen meer warmte.


Webkarpet levert de vloerkleden die worden gebruikt bij de make-overs. Om het mooiste karpet te vinden, beantwoord je bovenstaande vragen voor jezelf en gebruik je de filters in de shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts