dinsdag 13 december 2016

Kinderkamer woood

Kinderkamer woood

Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De Dennis serie bestaat uit stoere grenen meubelen met een nog goed zichtbare houtnerf en de Joy serie heeft een meer romantisch uiterlijk.


Dennis kinderkamer is gemaakt van geborsteld hout. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online!


Kinderkamer woood

Om de kinderkamer Sammie compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. Zo’n lade is een echte aanrader. Je hebt dan extra opbergruimte, terwijl je hiervoor geen ruimte hoeft in te leveren. En wat dacht je van een onwijs leuk puntdakkastje.


Met drie pronkplankjes voor teken- en knutselwerkjes. De producent achter dit trendy woonmerk heeft al jaar ervaring op dit gebied. Dit uit zich in uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om. Kies uit 3producten vanaf € 175.


Kinderkamer woood

De kinderkamer Dennis wordt aangeboden als setprijs en wordt geleverd met een kinderbed (90x200), ruime kledingkast en een nachtkastje. Woood - als je van hout houdt. Erg mooi kinderbed met een stoere uitstraling door de grijze kleur. WOOOD komt uit dezelfde koker als populaire lifestylemerken als vtwonen en BePureHome. De producten van deze labels worden namelijk grotendeels geproduceerd door De Eekhoorn Dutch Furniture.


Dit bedrijf heeft al meer dan jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen en een zeer goede naam opgebouwd. Nieuw Ophalen of Verzenden. Vind je open handgrepen aan een lade of kastdeur handig en mooi of passen deze totaal niet bij jou? Hoeveel opbergruimte heb je nodig? De ene linnenkast is een stuk groter dan de andere.


Kinderkamer woood

Soms zit er onderaan het bed een lade waarin heel wat opgeborgen kan worden. Je ziet het, de ene kinderkamer is de andere niet. Een ledikant en commode voor de kinderkamer , een lockerkast, een nachtkastje en diverse bedden voor in je eigen slaapkamer, je richt gemakkelijk je hele woning in met de mooie robuuste meubels van WOOOD.


Uitgevoerd in zachte aardse kleuren is een meubel van WOOOD een mooie aanvulling en nooit een afleiding in je interieur. Het concept van WOOOD is helder: ze staan voor robuuste, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen die betaalbaar zijn voor iedereen. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast bijvoorbeeld ook prachtige gestoffeerde banken en metalen stoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts