donderdag 15 december 2016

Kun je laminaat schilderen

Deze week houden wij weer onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop. Profiteer nu van de hoogste kortingen. Bezoek direct onze fabriek. Kom langs voor onze totaaldeals! Laminaat vanaf €per m2.


Bekijk het aanbod en kom langs!

Nu kortingen tot op laminaat. Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio!


Kun je laminaat schilderen ? Hopelijk hebben we u weer een stukje wijzer gemaakt, en bovenal, goed kunnen adviseren. Mocht u nog steeds met vragen zitten, neem dan gerust contact op. Wij van Your Floor helpen u graag.


Kan je laminaat schilderen ? Question,likes_count:slug.

Misschien is het bestaande laminaat moeilijk te verwijderen. Of het is juist lastig om nieuw laminaat te leggen. Je kunt alle kleuren van de regenboog kiezen.


Houd je van een vloer met een ‘geleefd’ effect? Dan is laminaat schilderen ideaal! Welke verf is geschikt voor laminaat ? Je hebt slijtvaste verf nodig. Als je een goed resultaat wilt, moet je eerst het oude laminaat schuren (= schuurmachine huren), dan het geschuurde laminaat goed reinigen, gronden, opnieuw schuren en afhankelijk van de kleur die je wilt en de dekking van de verf, een of meer keren schilderen.


Daar ben je zo een paar dagen mee zoet. Ten opzichte van een houten parketvloer of een bamboevloer is het per m² goedkoop. Daarnaast kun je laminaat in veel verschillende kleuren en prints krijgen. Met enige hulp kun je vrij snel een kamer voorzien van laminaat.


Het werk wat je ervan hebt, zeg maar het schilderen van het laminaat moet je niet rekenen. Als je immers ander laminaat wil, moet ik ook het oude eruit halen en het nieuwe laminaat leggen. Wil je de laminaat een facelift geven, dan kun je kiezen uit een soort krijtverf of je wilt hem glanzend gedekt hebben.


Wil je budgetvriendelijk wit laminaat , dan kom je al snel uit bij het laminaat van Ikea. Maar ik vond die wel héél clean. En de naden vielen daardoor ook meer op, wat wij niet zo mooi vonden.


Daarbij is schoonmaken niet mijn grootste hobby, iets wat je wel extra moet doen dan.

Een strak witte vloer, nee dat werd hem niet. Het verven van uw laminaat kan een tijdrovende klus zijn. Wanneer u hier geen tijd voor heeft of hier de middelen niet voor heeft, zijn er ook andere oplossingen. Zo kunt u ook een nieuw laminaat aanschaffen. Dat scheelt u al veel werk in plaats van uw laminaat te schilderen en qua budget is er ook voor ieder een gepast aanbod.


Dan kun je de vloer verven. Het resultaat is wel de moeite van proberen waard. Het is een tijdrovende klus, waar je wel handig voor moet zijn. TIP: Bij Bebo Parket vind je wekelijks weer hele scherpe aanbiedingen van laminaat. Ontdek ons ruime assortiment!


Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Is elk soort laminaat overschilderbaar?


In principe kun je elk soort materiaal overschilderen, mits de ondergrond maar stabiel en schoon is. Is de toplaag van het laminaat nog in goede conditie en ligt de laminaatvloer goed stabiel, dan kun je deze schilderen. De vloer mag dus nergens doorbuigen, omdat de verflaag anders zal barsten. Stappenplan laminaat schilderen. Nu je hebt besloten om jouw laminaat te gaan verven kun je dit stappenplan vast goed gebruiken.


Dit doe je door het te dweilen met een ontvetter of meng wat allesreiniger met water. Je zou ook spiritus kunnen mengen. Je plinten schilderen is een karwei dat je zelf aankan. Plinten schilderen is een relatief eenvoudige klus.


Met deze tips kun jij je plinten schilderen op een snelle manier. Stap voor stap zul je zien hoe je makkelijk tot het mooiste resultaat komt. De tips, het plan van aanpak en de beschrijving van de uitvoering van het schilderen van je keuken helpen je hierbij. Schilderen kan naar keuze met: acryl-verf, terpentine-verdunbare verf, of een slijtvaste poly-urethaan-verf.


Ja, dat heb je als je je als vrouw op het klusserspad begeeft: dan kunnen ze je alles wijsmaken. Bij deze daarom een wijze raad voor de klusdames op deze site: win op meerdere plaatsen advies in, tenzij je zeker weet dat de persoon die je raadpleegt een echte professional is. En dan nog kan het geen kwaad om ook elders je licht op te steken. Je moet dan eerst de toplaag ontvetten, dan schuren ( je komt al snel uit bij de print, maar dat maakt niet uit, want je gaat er toch overheen schilderen ). Een oude laminaatvloer kun je nog wel verven met een dekkende verf.


Het is belangrijk dat je de vloer eerst goed ontvet met een ontvetter. Schuur het laminaat daarna met fijn schuurpapier en behandel het met een kunststof primer. Hier kun je eventueel ook gebruik maken van een kleefdoekje.


Plak de delen af die je niet wilt schilderen met schilderstape. Ik gebruik altijd Histor, maar Flexa is natuurlijk ook prima. Laat je niet verleiden door een goedkoop potje bij Action, want goedkoop is duurkoop in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts