donderdag 15 december 2016

Movani fauteuil

Movani fauteuil

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online!


Movani fauteuil

Ontdek de uitgebreide collectie online bij Mobistoxx. Ruim assortiment online bestellen! De MOVANI New York fauteuil is dé fauteuil waarbij compacthei elegantie, design en comfort samen komen. Movani Savona relaxfauteuil In. De MOVANI collectie is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring.


De MOVANI banken, fauteuils , tafels en kasten vervullen een eigen plaats te midden van de bekende nationale en internationale topmerken. De fauteuil MOVANI Maestro wordt standaard geleverd met elektrische bediening d. Hart-balans stand te bewegen. De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de.


De unieke designs maken van de fauteuils opvallende exemplaren. De leren en stoffen bekleding in combinatie met de stalen details zorgt voor een modern design. De luxe stoelen hebben een moderne uitstraling en mogen zeker gezien worden binnen uw interieur.


De stoel is verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten en uit te voeren in diverse kleuren. Het stervoet onderstel is voorzien van een praktisch draaisysteem waardoor de fauteuil zeer flexibel is. Smile is niet alleen zeer comfortabel maar tegelijktijd ook een schitterende aanwinst voor in uw interieur. Fauteuil geheel naar wens? De stoel heeft een moderne uitstraling en kan geleverd worden in diverse stof- en leersoorten.


Eigentijdse banken, trendy fauteuils , luxe design stoelen, moderne tafels en stijlvolle kasten van perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Een verrijking voor elk interieur! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Heerlijk ontspannen avonden.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! MOVANI is een eigentijds meubelmerk dat zich onderscheidt door een uitstekende kwaliteit, onderscheidend design en. De zitting is erg comfotabel, goed gevuld en mooi verwerkt in het zwart stalen frame.


Movani fauteuil

Zoals je ziet lopen de armleuningen door in de poten, hierdoor krijg je een mooi belijning van het zwart metalen frame. Ontspannen op jouw manier, dat doe je in een fauteuil die bij jou past. Getoond model heeft een lage rug (cm) maar deze fauteuil kan ook met een hoge rug (1cm). Getoonde fauteuil heeft een vaste zwarte poot maar de poot kan ook van rvs. Naast de vaste poot is deze fauteuil ook met een draaipoot mogelijk.


Exotisch fruit verdient een bijzondere naam en een authentieke kleurencombinatie en daar is de pitayavrucht wel in geslaagd. De fruitsoort staan ook wel bekend als. Hugo de Ruiter is de man achter het design van de Bouwhuis fauteuil voor MOVANI , waarbij hij zich liet inspireren door de Bauhaus periode. Zijn ontwerp is eenvoudig, straks en bijzonder functioneel.


Movani fauteuil

Een ietwat exotische mix van materialen vormen de basis van deze no-nonsense Bouwhuis fauteuil. Liefde voor kleur en design komen beide tot uiting in fauteuil Bouwhuis met de kleurstelling fresh papaya. De kenmerkende kleurtinten geel en paars combineren tot een bijzonder geheel met een luxe uitstraling.


Bureaustoel Picknicktafel Buffetkast Nachtkastjes Ronde eettafel Salontafel Boekenkast Schoenenkast Badkamerkast. Van Til Interieur is dé specialist in wonen, slapen en design, met 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts