maandag 12 december 2016

Dakraam rolgordijn met hor

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Rolgordijnen Dakraam kopen? Laat u overtuigen en download onze brochure! Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. VELUX Verduisterende rolgordijnen. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast.


U bedient beide gordijnen met de productbrede bedieningsgreep. U kunt ze traploos op elke positie in het dakraam.

Het geplisseerde gaas is gecombineerd met een geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werende aluminiumfolie. Op deze manier wordt ingespeeld op de voor- en nadelen van een dakraam , waardoor de raamhor perfect aansluit op je behoeften. Hor en rolgordijn van VELUX.


In de afbeelding ziet u een hor gecombineerd met een Plissé. De Hamstra duo-plissé dakraamhor is een ideaal horsysteem voor zolders en ruimten met schuine daken aan de zonzijde. Het doek bestaat uit twee lagen: een insectengaas en een zonwerend doek. De aluminium geleiders zorgen voor een tocht- en windvrije geleiding. Het systeem is speciaal geschikt voor dak- en tuimelramen.


De insectenhor is de enige dakraamaccessoire die op de aftimmering wordt gemonteerd en niet op het dakraam. Het is gemaakt van glasvezel dat bedekt is met PVC en het heeft een aluminium (zilver) of kunststof (wit) zijgeleiding. Kies de maat die precies past bij uw dakraam.


Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Je hoeft alleen het rolgordijn , het plisségordijn, de zonwering of de jaloezie op je dakraam te plaatsen. Stap 1: Wat past op mijn dakraam ?

Anders dan met gewone ramen, moeten de afmetingen van de raamdecoratie precies kloppen bij je raam. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt?


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Goedkoper Dan In De Winkel. Kies uit producten vanaf € 400. ROLUX levert hor gordijnen op maat voor elk type dakraam.


Voor elk type dakraam kunnen wij een horgordijn op maat maken. Rolux dakraam rolgordijnen. Hor met magneet voor in de deuropening Heb jij veel last van muggen, vliegen en andere ongewensde insecten? Gebruik dan deze hor met magneet.


Horgaas is effectief in het buitenhouden van insecten, maar is niet altijd handig in gebruik. Dankzij de magneten kun je zelf je kamer eenvoudig in en uit gaan. ROLUX rolgordijn of hor voor oa uw Velux S0 SKdakraam ! Gratis verstuurd - keuze uit vele kleuren - snel op maat gemaakt voor velux dakramen maar ook alle andere merken! Het Itzala rolgordijn is een voordelig alternatief, verkrijgbaar in donkerblauw en beige.


Het rolgordijn heeft een sterk rolmechanisme en een raamclip met drie standen. Om te weten welk type rolgordijn je nodig hebt, heb je de raamcode van het dakraam nodig. Achter de ventilatieklep van de meeste dakraam staat zowel de raamcode als de maatcode.


Deze kun je vinden op het raam. Op de pagina met dakraamrolgordijnen kun je filteren op deze codes. Zo weet je zeker dat het gordijn dat je koopt ook past op je dakraam.


Dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor het verduisteren van kamers met schuine dakramen. Daarnaast creëer je er meer sfeer mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts