woensdag 28 december 2016

Slaap schaap wekker

Philips Somneo Wake-up Light helpt je in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Onze klantenservice helpt u graag.


Bel, chat of mail met ons! Wekkers van alle merken op beslist.

Specialistisch advies nodig? De wekker helpt echt om afspraken te maken met je kind en nog veel belangrijker: je kind weet hoe het goed te doen. Ben je eerder wakker en het schaapje is donker? Eerder wakker en je ziet de sterretjes?


Afhankelijk van aantal sterren. Het scherm wordt dan rood. Indien je kind de volgende dag wakker wordt en het is nog geen tijd om uit bed te gaan, laat het schaapje zien hoelang het nog duurt.


Een half uur voordat de wekker gaat verandert de kleur van het scherm naar oranje.

Deze analoge Quartz wekker is ideaal voor mensen die licht slapen. Deze heeft een kruipende secondewijzer, wat inhoudt dat deze wekker op het alarm na helemaal stil is. Ook in het donker is de tijd goed te zien, doordat deze Quartz wekker lichtgevende wijzers heeft. Dit schaap stimuleert besef van tijd en is tevens een nachtlampje. De ogen en kleur geven aan wanneer ze uit bed mogen.


Op een eenvoudige manier laat Sam de slaaptrainer zien wanneer jouw kleintje uit bed mag. Hoe werkt de slaaptrainer? SAM heeft haar ogen toe, en het scherm licht rood op. Veel te vroeg, blijf nog maar even liggen. De handigste functie voor ons: klok SAM geeft aan hoelang zij nog gaat slapen , en hoelang je dochtertje dus nog moet blijven liggen.


De KidSleep kan ook als wekker worden gebruikt, met of zonder geluid. Deze functie is leuk voor schoolgaande kinderen zodat ze spelenderwijs leren omgaan met de wekker. Nachts licht de wijzerplaat donkerblauw op waardoor ze ook dienstdoet als nachtlampje.


De grootste collectie wekkers vind je hier! De laatste wekkers trends. Kies uit 1producten vanaf € 100.

Sam helpt eveneens bij het kloklezen, zowel analoog als digitaal. Wel kan er een wekker geluid ingesteld worden. Maar hoe komt het dat je soms door je wekker heen slaapt ? Woman Magazine komt met een mogelijke verklaring voor dit probleem, namelijk een trage schildklier. De meeste mensen hebben negen uur slaap nodig om zich uitgerust te voelen, maar als je lichaam meer en meer slaap nodig heeft, kan het zijn dat je schildklier niet naar behoren werkt. Avonds als het tijd is om naar bed te gaan sluit Sam zijn oogjes.


Avonds sluit het schaap daadwerkelijk zijn ogen en licht zijn scherm donkerblauw op. Wanneer u te vroeg wakker wordt, dan laat de wekker zien hoe lang het nog duurt voordat het schaap wakker wordt. Schaapje Sam gaat slapen als jouw kind naar bed gaat. Sam gaat slapen wanneer jouw kindje ook gaat slapen , hij sluit zijn ogen en het scherm op zijn buik wordt donker.


Zo weet jouw kind dat hij nu uit bed mag komen. Je stelt zelf in op welk tijdstip Sam ontwaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts