donderdag 22 december 2016

Abart horloges

Abart horloges

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Specialistisch advies nodig? Abart is een horloge merk voor mensen die de voorkeur geven aan eenvoudig en minimalistisch design.


We zijn niet van glitter en glamour, maar willen overtuigen met verfijnde schoonhei low-key vormen en materialen en een hoge kwaliteit. Recent toegevoegd × You have no items in your shopping cart. Wij zijn gestopt met de verkoop van A. Art producten via deze website.


Voor informatie over de verkrijgbaarheid van deze producten kunt u contact opnemen met Sipkes Edelsmeden, Haarlem. This website requires cookies to provide all of its features. For more information on what data is contained in the cookies, please see our Privacy Policy page.


De E-serie bestaat uit vierkante horloges EL (LARGE x 35), E ( x 29) en ES(SMALL = x 23) met leren of stalen band. Ontdek de onderscheidende persoonlijkheid van Abarth met een breed assortiment Abarth merchandising. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle Breil horloges zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een ongekend luxe uitstraling.


Ook kan je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. De officiële website van Abarth Nederland. Boek een proefrit of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervangende horlogeband voor a. DL, E, EL en ES, gemaakt van kalfsleer.


Een zeer dunne abart ban die ook goed aan andere horloges past. Alexander Burhans en staan bovendien voor authentic and basic art. Topkwaliteit in minimalistisch design: a. Breil abarth heren horloge in topconditie met nieuw leren bandje. Zowel verzenden als ophalen akkoord.


Voor kleine reparaties kunt u ook bij Wereldhorloges. Wij hebben een professionele serviceafdeling. Cadeautjes pakken wij gratis feestelijk voor u in. Snel uw favoriete horloge in huis? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Mobility Group Haaker en onze merken.


Abart horloges

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Dit opvallende model heeft een ronde zilver kleurige (edel)stalen kast van 43. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie universele horlogebanden in allerlei maten. De universele banden bevestig je op horloges met een rechte aanzet.


Zo varieer je makkelijk de kleur en stijl van je horloge. Opvallende kleuren maken je horloge levendig, terwijl leren banden je horloge juist een klassieke uitstraling geven. Op zoek naar een betaalbare sportauto die direct leverbaar is? Zoek jouw Abarth in de huidige voorraadmodellen en vind direct jouw nieuwe Abarth. Een originele vervangende horlogeband voor a. Deze banden worden gebruikt aan a. Deze horlogeband is gemaakt van ecru kalfsleer ( a.b.art kleurcode ) voorzien van matte structuur.


Abart horloges

De Breil Abarth horloges hebben een sportief uiterlijk met opvallende wijzerplaat waarin drie chrono-meters zijn verwerkt. De Abarthmeter op de bezel van dit Breil horloge meet nauwkeurig uw snelhei eenvoudig te bedienen met de functie knoppen aan de rechter zijkant. De zwarte met groene wijzerplaat is voorzien van datum aanduiding, het Abarth logo is zowel in de wijzers als de wijzerplaat verwerkt. De Abarth 5Competizione duwt de prestaties tot aan de grens.


Garrett-turbo, Abarth voor- en achterschokdempers by Koni, Record Monza uitlaat met pijpen en dubbele uitlaatmodus, vaste remklauwen van Brembo vooraan met zuigers, Corsa diamant lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts