maandag 12 december 2016

Kleuradvies

Originele Uitjes vanaf pers. Bekijk ons ruime aanbod Bedrijfsuitjes. Wij houden van spelletjes.


Na een warm ontvangst met allerlei hapjes heeft Diana mij uitgelegd waar kleuren waar ik van houd allemaal voor staan en betekenen. Toen Kleuradvies gehad door middel van doeken in allerlei kleuren, verrassend om te zien wat kleuren met je doen. Heel leuk om te weten welke kleuren je goed staan en je echt ophalen.

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer van je woning. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Maar dat is nog niet alles! Na een kleuradvies voor je kleding kun je ook beter kleuren combinaties maken. Je zult merken dat je meer kunt doen met een kleinere, maar efficiënte garderobe.


Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je gemakkelijker en sneller kunt winkelen en geen miskopen meer hebt! Een kleuradvies is dus snel terugverdient. Veel gevraagd is de gezellige en leerzame workshop kleuradvies en kleding, bijvoorbeeld voor een vriendinnenuitje of samen met collega’s als bedrijfsuitje.

Workshops over kleur, kleding en uitstraling zijn er al voor groepen vanaf personen. Bij een workshop kleur, ontdek je bij jezelf en bij anderen wat kleur met je doet. Kleuradvies Kledingtips voor roodharigen Tips om uit te vinden welke kleuren passen bij je rode haarkleur.


Kleuren combineren Voor het concept van kleuren samenvoegen hebben sommige mensen totáál géén aanleg, terwijl anderen er een soort zesde zintuig voor blijken te hebben. Investeren in een kleuradvies is een cadeau aan jezelf. Als je die specifieke kleuren draagt die jou het beste staan, zal dat je pluspunten benadrukken en zul jij. U vindt op deze website informatie over Kleur en Kleding advies praktijk.


Ons kleuradvies leert je het maximale uit jezelf te halen met de juiste kleding- en kleurkeuze. Wat kost kleuradvies aan huis? Prijs standaard kleuradvies. Bij colora betaal je € voor kleuradvies aan huis - In deze prijs zijn kleuradvies voor ruimtes én de verplaatsing binnen een straal van 10km inbegrepen.


Bestel je nadien voor € 3euro verf bij colora, dan krijg je van je kleuradvies maar liefst € terugbetaald. Benieuwd naar mijn werkwijze? Interieur- en kleuradvies nodig? Onze stylisten helpen je graag.


Een consult bij je thuis duurt uur. Landelijke kleuren verf Landelijke kleuren verf passen eigenlijk in ieder huis. Of het nu groot,… Kleuradvies , Slaapkamer.

Ontdek de kleuren en de stijl die bij je past. Stijladvies en kleuradvies. Na afloop krijgt u uw persoonlijke kleuradvies mee naar huis, in de vorm van een kleurenpas. Handig voor als u gaat winkelen en twijfelt over de juiste kleur.


Ook geven wij u het uitgebreide persoonlijk kledingstijlboek cadeau, met daarin een overzicht van uw ideale broekmodel, colbertlengte, halslijn, schoenen en accessoires. Met kleur kan je de sfeer van je woonkamer bepalen en zorgen voor een ruimtelijk effect. Tips om kleuren te combineren en handige truckjes om je woonkamer groter of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts